Închide meniul
Video

EXCLUSIV | Aroganţa „câinilor” a retrogradat-o pe Dinamo în Liga 2! Dezvăluirile lui Cosmin Matei: „Batem 3-0 și îi potolim din tur!”

Dragoș Vasile Publicat: 28 iunie 2022, 23:30

Aroganţa "câinilor" a retrogradat-o pe Dinamo în Liga 2

Jucătorii lui Dinamo, în timpul unui meci / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

  • Aroganţa „câinilor” a retrogradat-o pe Dinamo în Liga 2
  • Dezvăluirile exclusive ale lui Cosmin Matei

Aroganţa „câinilor” a retrogradat-o pe Dinamo în Liga 2. O spune Cosmin Matei, fostul mijlocaş din Ştefan cel Mare. În exclusivitate pentru Antena Sport, fotbalistul a explicat unde au greşit „câinii” în barajul cu Universitatea Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu Matei pe teren, Dinamo a retrogradat în Liga 2 pentru prima oară în istoria de 74 de ani a clubului. „Câinii” nu au putut să o învingă pe Universitatea Cluj, după ce au pierdut cu 0-2 în tur şi au remizat în retur, scor 1-1.

Aroganţa „câinilor” a retrogradat-o pe Dinamo în Liga 2

„Poate relaxaţi, poate că declaraţii de genul – „Batem 3-0 și îi potolim din tur” – nu au făcut bine. A fost grav, să te scoată o echipa din Liga a 2-a, care a terminat pe locul 3. Să te scoată la baraj, în condițiile în care nu i-ai bătut nici în retur. Situația a fost delicată. Cei care sunt în continuare la Dinamo au de suferit pentru că acele condiţii nu sunt cum ar trebui să fie.

Reclamă

Au lipsit chestii din punct de vedere fotbalistice: omogenitate între jucători, prea multe schimbări de jucători, și de antrenori. Nu a fost o continuitate, nu a fost un antrenor care să își asume în totalitate evoluția echipei!”, a dezvăluit Cosmin Matei, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Dinamo a câştigat, în cei 74 de ani de existenţă, 18 titluri. Ultima dată a fost campioană în sezonul 2006-2007. Alb-roşiii mai au în palmares 13 Cupe ale României, o Cupă a Ligii şi două Supercupe ale României.

Reclamă

EXCLUSIV | Cosmin Matei, interviu exploziv după retrogradarea istorică a lui Dinamo

Cosmin Matei a oferit un interviu exploziv după retrogradarea istorică a lui Dinamo. În exclusivitate pentru Antena Sport, fostul mijlocaş a explicat cum s-a trăit cel mai negru moment din istoria de 74 de ani a clubului din Ştefan cel Mare.

(n.r. – despre transferul la Sepsi) A fost o perioada dificilă pentru mine, pentru că a fost un eșec mare. Trebuie să privesc înainte, am început un nou drum, aici la Sepsi. Am fost primit foarte bine de către băieți, mă simt foarte bine și sper să-i ajut cât pot de mult.

A fost un sezon greu, dar eu am încercat să dau tot ce am avut mai bun și consider că am făcut tot ce am putut posibil. În acest sezon, am același obiectiv. Vreau să dau tot ce am mai bun și să îmi îmbunătățesc cifrele, să reușesc să înscriu mai multe goluri. Asta am învățat-o de când eram la domnul Hagi. Atacanții trebuie să primească pase și să înscrie goluri. Condițiile sunt foarte bune, îmi place foarte mult, se lucrează foarte mult.

Reclamă 4 / 0/3

(n.r. – despre retrogradarea în Liga 2) Nu toate lumea s-a ridicat la nivelul meciului. Nu au înţeles importanţa meciului sau gravitatea.

A fost grav, să te scoată o echipa din Liga a 2-a, care a terminat pe locul 3. Să te scoată la baraj, în condițiile în care nu i-ai bătut nici în retur. Situația a fost delicată. Cei care sunt în continuare la Dinamo au de suferit pentru că acele condiţii nu sunt cum ar trebui să fie. Oamenii care au muncit 10 luni că să salveze echipa. Domnul Zăvaleanu, pe care îl apreciez foarte mult, și știu câte eforturi a făcut și câte face în continuare.

Cosmin Matei: „Cred că ar fi un moment trist pentru toți dinamoviștii dacă această echipă ar muri!

Cei care am plecat și ne-am găsit echipe suntem ok, dar cei care au rămas duc în continuare greul. Ţin legătură cu majoritatea de acolo. Am văzut așa câteva detalii, sper ca totul să se rezolve și un om potent financiar să salveze situația.

(n.r. – despre viitorul lui Dinamo) Cred că ar fi un moment trist pentru toți dinamoviștii dacă această echipă ar muri. Probleme financiare au fost, dar jucătorii nu le-au simțit pentru că salariile până în penultima luna au fost plătite la zi. În data de 15 au fost virați banii.

S-a dat vina tot timpul de pe unul pe celălalt. Ba antrenorul, ba jucătorul, ba conducerea. Doar jucătorii au greșit, pentru că noi am fost pe teren la meciul de baraj. Acolo trebuia să se facă diferența și să se vadă care este echipa de prima liga. Dar nu a fost și s-a ajuns în situația asta. Consider că este un nou început, am ales să vin aici pentru că știam ce condiții sunt. Vreau sa fac treaba bună!”, a declarat Cosmin Matei, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo
Liga 1 • 20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București. Ce a transmis oficialul rivalei FCSB.
Liga 1 • 27 mart., 21:25
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: „În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!”