Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

„Nu așa, mă! Sunteți boschetari?” Adrian Pitu, povești de senzație cu Ilie Dumitrescu: „Bea cu paharul, mă, nu cu sticla!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 24 iunie 2021, 11:42

„Nu așa, mă! Sunteți boschetari? Adrian Pitu, povești de senzație cu Ilie Dumitrescu: „Bea cu paharul, mă, nu cu sticla!

captură AS.ro

Adrian Pitu, povești de senzație cu Ilie Dumitrescu

Adrian Pitu, povești de senzație cu Ilie Dumitrescu. Pitu a jucat 6 luni la FCM Bacău sub comanda lui Ilie Dumitrescu, însă experiența a fost una memorabilă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Când Pitu și restul jucătorilor se mai abăteau de la reguli, „Mister” le explica cum să o facă cu stil. Spre exemplu, Dumitrescu ar prefera oricând un pahar de lichior în loc de o halbă de bere.

Adrian Pitu, povești de senzație cu Ilie Dumitrescu

„Pentru mine Ilie Dumitrescu este un antrenor extraordinar, dar nu are răbdare. Este mai lord așa, dar te face să vii de plăcere la antrenament.

Odată erau 43 de grade afară. Terminăm antrenamentul, eram morți, și merg cu Prunea și Miu să bem câte o bere. Decât să mănânci pepene să te balonezi…mai bine așa. Apare Mister și când ne vede zice: ‘Ce faceți, mă? Sunteți boschetari? Beți bere ca șoferii?’

Îi face semn la ospătăriță: ‘Iepuraș, adu 3 Amaretto, 3-4 boabe de cafea și un cub de gheață’.

Reclamă

Miu se știa cu ospătărită și a luat cinci sticle de Amaretto în cameră. Când ne vede, Mister zice: ‘Ce faceți cu alea? Bea cu paharul, mă, nu cu sticla”, a povestit Adrian Pitu, la AS.ro LIVE.

Pitu a mai spus că Ilie Dumitrescu recunoștea că nu-i place să meargă în cantonamente. Mister avea alte activități pe care ar fi preferat să le facă.

„Ne ținea în cantonament câte 3-4 zile la fiecare meci. Ne zicea: ‘Credeți că mie îmi place să stau în cantonament? Să nu beau un espresso dublu, să mănânc un croissant și să citesc presa internațională?’

Reclamă 4 / 0/3

A doua zi, toți restul jucătorilor citeau și beau cafele. Era circ”, a mai dezvăluit Adrian Pitu.

Ilie Dumitrescu a plecat de la cârma lui FCM Bacău în iulie 2003, semând cu Apollon Limassol. Mister n-a mai antrenat din 2010, de când a renunțat la banca Stelei.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și