Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Răzvan Raţ, savuros când a venit vorba de Mircea Lucescu: "E ca la Grădina Zoologică! Când eşti dincolo de gard, îţi permiţi să te strâmbi la leu"

Antena Sport Publicat: 12 ianuarie 2021, 17:23

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Răzvan Raţ, savuros când a venit vorba de Mircea Lucescu: "E ca la Grădina Zoologică! Când eşti dincolo de gard, îţi permiţi să te strâmbi la leu"

Captură AS.ro LIVE

Răzvan Raţ

  • Răzvan Raţ a fost invitatul lui Cătălin Oprişan la AS.ro LIVE
  • AS.ro LIVE este de luni până vineri, de la 10.30

Mircea Lucescu nu l-a menajat deloc pe Răzvan Raţ în perioada de la Şahtior. Antrenorul român îi reproşa lui Raţ greşelile făcute chiar şi în timpul interviurilor. Raţ a jucat din 2003 până în 2013 la Şahtior. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Abia după ce a plecat de la Donetk, Răzvan Raţ a înţeles de ce Mircea Lucescu avea o atitudine critică la adresa lui.

"Ulterior le-am povestit cu zâmbetul pe buze, când nu mai eram în cuşcă. E ca la Grădina Zoologică. Când eşti dincolo de gard, îţi permiţi să te mai strâmbi la leu. Dacă nu e gard, nu mai eşti aşa de viteaz. Este simplu. În momentul în care eşti certat de antrenor este bine. În momentul în care nu eşti certat, nu eşti băgat în seamă, înseamnă că e ceva în neregulă. Ori eşti pe punctul de a pleca, ori nu prea e nevoie de tine în echipa respectivă. Antrenorul vrea să scoată maximum de la un jucător şui cred că acesta este secretul antrenorilor mari", a spus Răzvan Raţ în exclusivitate la AS.ro LIVE

Reclamă

Răzvan Raţ, dezvăluiri de senzaţie! De unde a plecat pasiunea pentru Ferrari

Raţ susţine că pasiunea pentru Ferrari vine de pe vremea când era junior la Şcoala de Fotbal Nicolae Dobrin şi era fanul lui Michael Schumacher.

Reclamă

"Dacă mă întrebaţi de pasiunea pentru Ferrari, vine din Formula 1. Atunci când eram la Şcoala de Fotbal Nicolae Dobrin, aveam doar 50.000 de lei pe săptămână, asta venea câţiva dolari pe vremea aia, ne uitam la Formula 1, pentru că era Michael Schumacher în vogă. Tot ce însemna Formula 1, era legat de Ferrari şi de Schumacher, aşa a plecat pasiunea pentru Ferrari.

Mi-am propus, am avut un vis, ca atunci când voi ajunge un fotbalist de top, şi îmi pot permite, să-îmi cumpăr o maşină Ferrari şi roşie. S-a întâmplat acest lucru, nu înainte de a mă pune la adăpost, adică să nu ajung să dorm în masină :)). Să mă pun la adăpost din punct de vedere financiar.

Primul meu Ferrari l-am cumpărat în 2008. Sincer să vă spun mi-l puteam permite din 2003, dar nu a fost cazul. M-am pus din punct de vedere financiar la adăpost. Sincer, am avut şi buni sfătuitori. Acest lucru este un moft, un moft scump până la urmă, dar mi-l pot permite şi nu sufăr din punct de vedere financiar. Acest lucru îmi dă senzaţia plăcută că nu am muncit degeaba", a dezvăluit Răzvan Raţ la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”
Răzvan Raț a tras un semnal de alarmă, după amicalele naționalei
Echipa naţională • 27 mart., 20:54
Răzvan Raț a tras un semnal de alarmă, după amicalele naționalei: „Jucătorii trebuie să se impună la echipele de club!”
Oferta uriaşă pe care Mircea Lucescu a refuzat-o, după ce antrenorul român a plecat de la Dinamo Kiev.
Fotbal • 26 mart., 18:10
„Cum ai putea câştiga titlul cu acea echipă?!” Oferta uriaşă pe care Mircea Lucescu a refuzat-o: „Nu puteam să merg acolo!”
„Au o vârstă!” Victor Becali, verdict sincer despre implicarea lui Mircea Lucescu și Ion Țiriac la Dinamo
Liga 1 • 25 mart., 12:48
„Au o vârstă!” Victor Becali, verdict sincer despre implicarea lui Mircea Lucescu și Ion Țiriac la Dinamo
Imaginea virală a zilei în fotbalul românesc! Edi Iordănescu, alături de tatăl său şi de Mircea Lucescu
Liga 1 • 24 mart., 17:24
Imaginea virală a zilei în fotbalul românesc! Edi Iordănescu, alături de tatăl său şi de Mircea Lucescu