Închide meniul

EXCLUSIV | Astra-i viaţa! Unde s-a împotmolit transferul lui Alibec! "Nu se mai pune problema de valoarea lui"

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 27 august 2020, 15:00 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:38

EXCLUSIV | Astra-i viaţa! Unde s-a împotmolit transferul lui Alibec! "Nu se mai pune problema de valoarea lui"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Denis Alibec, în tricoul celor de la Astra

Denis Alibec spera ca transferul său să se concretizeze în această săptămână, dar lucrul acesta nu s-a întâmplat. Gigi Mulţescu susţine că totul s-a împotmolit la preţul de transfer cerut de Astra. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mulţescu l-a recomandat pe Alibec la Samspunspor

"M-au întrebat de Denis Alibec. Le-am spus că este foarte bun. Problema nu mai este în a-l recomanda cineva. Nu se mai pune problema de valoarea lui. 

Problema este la preţ, cum a spus şi Şumudică. Nu s-au înţeles la preţ. O să vedem dacă se vor înţelege", a declarat Gigi Mulţescu la Antena Sport.

Alibec, disperat să plece de la Astra

"Nu prea am capul aici, am făcut tot posibilul să mă concentrez. Sunt în discuţii cu mai multe echipe. Ultimul cuvânt îl spune domnul Niculae. Am vorbit cu dânsul.

Eu vreau doar să plec. Cred că s-a încheiat un capitol la Astra. Am vorbit acum cu domnul Niculae şi a zis că se mai gândeşte zilele astea şi vom vedea", a spus Alibec la finalul partidei cu FCSB.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:10 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul Vezi toate știrile
Citește și