Închide meniul

EXCLUSIV | Atitudine aiuritoare a lui Bogdan Vintilă faţă de un jucător: "Am avut una sau maximum două discuţii cu el în ultimul an"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 2 iulie 2020, 15:56 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:58

EXCLUSIV | Atitudine aiuritoare a lui Bogdan Vintilă faţă de un jucător: "Am avut una sau maximum două discuţii cu el în ultimul an"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Bogdan Vintilă, atitudine incredibilă faţă de un jucător

Adi Popa a făcut dezvăluiri, în exclusivitate pentru AntenaSport, despre relaţia pe care a avut-o cu Bogdan Vintilă. Popa spune că a fost ignorat de antrenor în ultimul an. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Nu am avut discuţii, una sau două într-un an maxim am avut cu domnul Vintilă şi atât. Nu am avut discuţii, ştiam ce se întâmplă acolo şi ştiu toţi jucătorii asta, nu e niciun secret", a spus Adi Popa în exclusivitate pentru AntenaSport. 

Mijlocaşului de 31 de ani i-a expirat împrumutul de la Reading pe 30 iunie, astfel că, începând de astăzi, este jucător liber. Popa şi-a terminat şi înţelegerea cu gruparea din Championship.

Rămas fără contract, Popa nu duce lipsă de oferte. Conform informaţiilor AntenaSport, "Motoreta" este dorit în mai multe campionate, atât din Europa, cât şi de pe alte continente.

Adi Popa şi-a încheiat contractul cu Reading

Popa a rămas liber de contract după ce şi înţelegerea cu englezii a expirat. Fostul mijlocaş de la FCSB a fost cumpărat de Reading în ianuarie 2017 de la roş-albaştri, în schimbul sumei de 600.000 de euro.

Reclamă

La ultimul meci pentru FCSB, Adi Popa a avut parte de o situaţie puţin hilară. Antrenorul l-a introdus în teren, dar nu i-a transmis pe ce poziţie să evolueze.

Adrian Popa a ajuns la 31 de ani şi este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 650.000 de euro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 19:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos LIVE VIDEO (20:30)! Duel pentru titlul din Grecia! Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY 19:18 LIVE TEXTFarul – Rapid 0-0. Gol anulat pentru Louis Munteanu. Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves Vezi toate știrile
Citește și