Închide meniul

EXCLUSIV | Cu cine va colabora Dinu Todoran pe banca lui FCSB. Noul antrenor al roş-albaştrilor, ajutat de o legendă a clubului!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 mai 2021, 22:56 / Actualizat: 22 mai 2021, 1:25

EXCLUSIV | Cu cine va colabora Dinu Todoran pe banca lui FCSB. Noul antrenor al roş-albaştrilor, ajutat de o legendă a clubului!

Hepta

Cu cine va colabora Dinu Todoran pe banca lui FCSB

Secundul lui Toni Petrea va continua şi alături de noul tehnician al roş-albaştrilor. Pintilii nu are Licenţă PRO, spre deosebire de Dinu Todoran.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu cine va colabora Dinu Todoran pe banca lui FCSB

Până să îl aleagă pe Dinu Todoran, Gigi Becali a negociat cu Marius Şumudică şi Nicolae Dică. Nu a ajuns la un acord cu niciunul dintre ei. Fostul antrenor al Rapidului l-a nemulţumit că şi-a dorit să îşi aducă tot staff-ul şi să renunţe la Thomas Neubert, Marius Popa şi Mihai Pintilii.

El a vrut să vină cu tot staff-ul lui. Asta însemna încă 15.000 de euro. Dar nu e vorba de bani, ci de faptul că nu pot să dau schimb staff-ul. Cum să-i dau afară pe Neubert sau pe Popa? Păi, lui Neubert i-am zis că-l voi ține toată viață, iar de Popa m-am rugat să vină aici. Nu pot să fac asta!

Contractul era făcut. Totul era aranjat, am stabilit detaliile, dar după aceea a trimis și buletinele celor din staff, patru colaboratori. A zis «Gigi, eu dacă nu vin cu staff-ul, atunci nu vin». I-am spus «Bine, tată, să fii sănătos! Nu e nicio supărare». I-am spus că se poate răzgândi când vrea. Când a plecat, i-am zis «Băi, te poți răzgândi când vrei tu». Și eu la fel până se semnează contractul. Șumudică și acum se poate răzgândi.

Iar el a trimis datele colaboratorilor lui. Stai puțin. Ce fac? Îl dau afară pe Neubert? Îl dau afară pe Popa? Eu nici pe Toni «Pietre» nu-l dădeam afară, dar el nu a mai vrut.

Reclamă

Ce sa fac? Nu stau… O să vedem. Mai durează două sau trei zile până alegem noul antrenor. Nu, nu există varianta Mutu la noi. Am înțeles că se duce la CFR. Nu știu pe cine voi alege ca antrenor”, a spus Gigi Becali pentru gsp.ro.

S-a aflat cu cine va colabora Dinu Todoran pe banca lui FCSB. Antrenor secund îi va fi Mihai Pintilii, cel care a câştigat două titluri în tricoul roş-albaştrilor.

Dinu Todoran, noul antrenor de la FCSB

Ştirea e că am ales un antrenor, pe criteriu de cuminţenie. Pe Dinu Todoran. I-am spus lui Meme să-l sune. A zis că e sărbătoare mare, că e la mănăstire. Am spus că dacă era la biserică, nu-l mai punem la Academie, ci la echipa mare. A semnat la ora 6.

Reclamă 4 / 0/3

Acum o lună discutasem cu el să vină la Academie. Meme mi-a dat mesaj că este la duhovnicul lui. Atunci nu îi mai propune pentru Academie, îl pui la prima echipă. Eu nu merg pe valoarea profesională, merg pe valoarea umană. Mie aşa mi-a mers bine în viaţă. Eu vreau să câştig cu un om bun”, a spus Gigi Becali, la Digi Sport.

Dinu Todoran, noul antrenor de la FCSB, era liber de contract din martie 2021. Ultima lui echipă a fost CSM Slatina. Todoran a mai antrenat la juniorii lui FC Voluntari și a condus, timp de 4 etape, echipa de seniori a ilfovenilor.

Recomandări
  • Dinu Tudoran este noul antrenor de la FCSB
  • Cu cine va colabora înlocuitorul lui Toni Petrea

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:45 LIVE TEXTFCSB – Rapid 2-2! Intrat la pauză, Alex Băluţă a restabilit egalitatea. Nebunie pe Arena Naţională! 21:37 David Miculescu, ratare incredibilă în FCSB – Rapid! Nu a putut să înscrie din trei metri, cu poarta goală în faţă 21:30 FotoAbia revenit din accidentare, Vlad Chiricheș s-a „rupt”, din nou, în FCSB – Rapid! Ce a pățit fundașul roș-albaștrilor 21:28 Verdictul specialistului după golul anulat lui Hassani în FCSB – Rapid aruncă în aer totul: „E o întrebare bună asta!” 21:16 FotoDarius Olaru şi Florinel Coman, bucurie nebună în FCSB – Rapid! Starurile liderului au sărbătorit la maximum golul din derby 21:00 VIDEOQPR – Preston 1-0 a fost în AntenaPLAY. Watford – Hull City 0-0 și Leicester – West Brom 2-1. Spectacol în Championship 20:48 Adrian Şut, la un pas de transferul vieţii! Porto şi Atlethic Bilbao şi-au trimis oamenii la derby-ul cu Rapid 20:43 FotoScenografie de senzație pregătită de fanii FCSB-ului, la derby-ul cu Rapid! Atmosferă de sărbătoare pe Arena Națională 20:20 Un apropiat al lui Adi Mutu, noul „antrenor principal” al Rapidului! A fost trecut pe foaia de joc în locul lui Bogdan Lobonţ 19:53 „Dezminţi că ai fost capul răutăţilor?” Reacţia lui Vlad Achim, după acuzaţiile lui Adrian Mititelu Vezi toate știrile
Citește și