Închide meniul

EXCLUSIV | Degringoladă totală la FCSB! Ce nu s-a văzut la TV în meciul cu Astra

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 iulie 2020, 5:37 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:58

EXCLUSIV | Degringoladă totală la FCSB! Ce nu s-a văzut la TV în meciul cu Astra

Profimedia

Gigi Becali este finanţatorul FCSB

Din informaţiile AntenaSport, tehnicianul de la FCSB nu a ştiut ce să-i transmită lui Adi Popa în momentul în care l-a introdus pe teren. Se întâmpla în minutul 74 al partidei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adi Popa nu a ştiut pe ce poziţie va evolua

Vintilă a decis să-l bage în joc pe Popa, în locul lui Vînă, dar, din informaţiile AntenaSport, fotbalistul nu ştia pe ce poziţie să evolueze şi l-a întrebat pe tehnician, dar acesta i-ar fi transmis doar să intre pe teren.

În cele din urmă, Popa a jucat atacant, deşi pe teren se mai aflau şi puştiul Cristi Dumitru, sau căpitanul echipei, Florin Tănase, care ar fi putut juca acolo.

Gafă cu repetiţie la FCSB

Nu este pentru prima dată când se întâmplă aşa ceva la FCSB. Un astfel de episod s-a mai întâmplat şi în urmă cu câteva luni, mai precis în februarie. 

FCSB a făcut 0-0 cu Clinceni, iar în minutul 79 al partidei, Adi Popa l-a înlocuit pe Florinel Coman, dar nu a primit indicaţiile complete.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul Vezi toate știrile
Citește și