Închide meniul

EXCLUSIV | Dinamoviștii, nerăbdători să revină pe teren. Propunerea lui Mihalcea

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 aprilie 2020, 6:59

EXCLUSIV | Dinamoviștii, nerăbdători să revină pe teren. Propunerea lui Mihalcea

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Dinamo, apel către FRF și LPF

Două săptămâni au trecut de la suspendarea Ligii 1 și dinamoviștii nu mai au răbdare. Chiar dacă sunt în play-out, alb-roșiii abia așteaptă să se întoarcă pe arena din Ștefan cel Mare. Debutul lui Adrian Mihalcea s-a amânat din cauza pandemiei de Covid-19.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul câinilor nici nu vrea să audă de scenariul prin care actualul sezon nu se va mai relua. Mihalcea le-a cerut oficialilor FRF și LPF să facă tot posibilul pentru a găsi soluții salvatoare.

Dinamo, apel către FRF și LPF

Adrian Mihalcea l-a înlocuit pe Dusan Uhrin, dar nu se poate bucura prea mult de revenirea la Dinamo. Dacă nu s-ar fi declanșat starea de urgență, ar fi avut deja două meciuri pe banca echipei cu care a câștigat titlul în 2000. Câinii sunt acum în luptă pentru evitarea retrogradării, dar asta nu îl împiedică pe Mihalcea să își dorească reluarea Ligii 1. 

"Sunt tot felul de scenarii. Ceea ce îmi doresc eu este să reușim să terminăm acest campionat pe terenul de joc. Nu cred că putem reîncepe curând, dar dacă există posibilitatea extinderii acestei perioade, să jucăm în lunile de vară, ar fi extraordinar", a declarat antrenorul lui Dinamo pentru AntenaSport.

"Mihalcea nu are nicio vină, nici noi nu avem. Este o situație independentă de voința noastră. Dar cu siguranță va trece și această nenorocire și toată lumea se va întoarce la treabă" a reacționat și managerul general al clubului, Florin Prunea.

Reclamă

Lui Mihalcea nu îi mai trebuie nici vacanță. Ar fi mulțumit dacă, imediat după ultima etapă din play-out, s-ar da startul noului sezon.

"Nu se mai gândește nimeni la vacanță, ne dorim să jucăm cât mai mult și nu cred că va fi nicio problemă dacă se trece dintr-un campionat în altul", a ținut să afirme cel care este între cei mai buni 10 marcatori din istoria lui Dinamo.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni Vezi toate știrile
Citește și