Închide meniul

EXCLUSIV | Eugen Neagoe a rupt tăcerea despre perioada Dinamo! Atac la suporterii "câinilor": "A fost o măgărie ce s-a întâmplat"

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 13 iulie 2020, 12:59 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:34

EXCLUSIV | Eugen Neagoe a rupt tăcerea despre perioada Dinamo! Atac la suporterii "câinilor": "A fost o măgărie ce s-a întâmplat"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Eugen Neagoe a fost antrenorul celor de la Dinamo

Acum, fostul antrenor al "câinilor" a decis să rupă tăcerea şi să spună adevărul despre perioada petrecută pe banca echipei din şoseaua Ştefan Cel Mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neagoe consideră că nu merita să fie tratat în felul în care au făcut-o suporterii de la Dinamo. Aceştia nu l-au dorit deloc la echipă, chiar au boicotat conferinţa de prezentare şi l-au huiduit la în timpul meciurilor.

Eugen Neagoe: "Nu mi-am imaginat că s-ar putea întâmpla aşa ceva"

"Nu mi-am imaginat vreodată că s-ar putea întâmpla aşa ceva. Nu am ce să regret, pentru că nu mi-am imaginat. A fost o măgărie, până la urmă. Nu s-a întâmplat niciodată ceva de maniera asta în România, până la acel moment. A fost o mizerie, nu vreau să îmi mai aduc aminte 

În momentul în care suporterii opresc autocarul echipei şi ceartă ei jucătorii şi se dau atotştiutori. Toate astea duc la rezultatele pe care le are echipe în acest moment. E una din cauze. Suporterii asta şi-au dorit şi asta au avut. Ei au vrut să ia decizii, să conducă ei. Asta i-a adus în situaţia de acum, din păcate pentru ei", a declarat Eugen Neagoe într-un interviu pentru AntenaSport.

Neagoe: "Nu cred că ei pot să conducă acest club"

Totuşi, Neagoe a ţinut să-i felicite pe fanii lui Dinamo pentru faptul că au reuşit să strângă bani pentru club. Fostul tehnician al dinamoviştilor nu crede însă că suporterii ar tebui să conducă echipa.

Reclamă

"Ei merită felicitări pentru ce au făcut în această perioadă, au ajutat clubul cu bani, s-au mobiolizat exemplar, bravo lor. Dar fotbalul e foarte complicat, iar un club de fotbal nu e floare la ureche, nu se conduce foarte uşor. O echipă nu se face aşa uşor. 

Nu că nu văd cu ochi buni, dar nu cred că ei pot să conducă acest club şi că ei pot să susţină financiar acest club, la un nivel bun, la un nivel de Liga 1. Nu mai vorbesc la un nivel de cupe europene, un nivel de primele trei locuri, este clar… e demonstrată asta", a mai spus Neagoe. 

Eugen Neagoe îi ia apărarea lui Ionuţ Negoiţă

Neagoe consideră că acţionarul "câinilor", Ionuţ Negoiţă, a procedat corect când a ieşit şi a spus că nu mai poate susţine clubul. Fostul tehnician al alb-roşiilor îi înţeapă pe cei care se bat cu pumnul în piept şi că sunt dinamovişti, dar nu au făcut nimic pentru echipă. Antrenorul de 52 de ani se referă la oamenii potenţi, din punct de vedere financiar.

Reclamă 4 / 0/3

"Cei care conduc clubul, din partea mea au tot respectul. Sunt în relaţii bune cu ei. Negoiţă a făcut tot ce a putut pentru Dinamo. Omul a spus că nu mai poate să ducă clubul la un nivel pe care şi l-ar dori şi el.

Sunt mulţi care se bat cu pumnul în piept şi vorbesc, dau sfaturi şi nu se duce nimeni să pună 10 milioane pe masă şi să preia clubul, sau 5 milioane, sau trei, sau doua. Să facă ceva pentru Dinamo. Nu am văzut până acum şi sunt foarte mulţi oameni, inclusiv dinamovişti, care ar putea să facă asta

Eu nu îi iau apărarea domnului Negoiţă, nu mă interesează ce se întâmplă la Dinamo, eu am plecat de aproape un an. Nu pot, după un meci şi 25 de min din al doilea să fiu eu principalul vinovat, a trecut un an de zile, puteau să îşi facă cinci echipe de atunci şi să câştige campioantul", a încheiat Neagoe.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și