Închide meniul

EXCLUSIV | FABULOS! S-a aflat motivul pentru care Becali nu îl dă afară pe Vintilă: "Îl ceartă ăla în faţa popilor"

Antena Sport Publicat: 14 iunie 2020, 10:05 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:24

Reclamă
EXCLUSIV | FABULOS! S-a aflat motivul pentru care Becali nu îl dă afară pe Vintilă: "Îl ceartă ăla în faţa popilor"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gigi Becali i-a garantat postul lui Bogdan Vintilă

Gigi Becali a anunţat că Bogdan Vintilă va antrena FCSB până când va muri. "Doar pe ultimul drum pleacă de la FCSB", a anunţat Gigi Becali, înainte de derby-ul de titlu. CFR Cluj – FCSB va fi în format LIVE TEXT pe antenasport.ro, de la ora 20.00.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dragomir ştie de ce Becali nu îl va da afară pe Vintilă, chiar dacă va pierde derby-ul cu CFR.

"Nu îl dă afară pentru că se întâlnesc la biserică şi îl ceartă ăla în faţa popilor pe acolo", a spus Dumitru Dragomir în exclusivitate pentru AntenaSport. 

CFR Cluj – FCSB | Dragomir anunţă finalul campionatului

Dragomir mai spune că se va încheia competiţia în cazul în care CFR Cluj va câştiga derby-ul cu FCSB. 

"CFR Cluj are prima şansă, echipă mai aşezată decât Steaua. Convingerea mea că se termină în seara asta competiţia", a mai spus Dragomir. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 2-1. Vinicius a deschis scorul, jucătorii lui Tuchel au întors fabulos partida 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament Vezi toate știrile
Citește și