Închide meniul

EXCLUSIV | FC U Craiova îi face echipă lui Adrian Mutu: „Se negociază cu foarte mulţi jucători!” Obiectivul pe care şi l-au fixat oltenii

Reclamă

Antena Sport Publicat: 30 mai 2021, 12:32

EXCLUSIV | FC U Craiova îi face echipă lui Adrian Mutu: „Se negociază cu foarte mulţi jucători! Obiectivul pe care şi l-au fixat oltenii

Facebook FC U Craiova 1948

FC U Craiova îi face echipă lui Adrian Mutu

FC U Craiova îi face echipă lui Adrian Mutu. Team-managerul Mircea Bornescu a declarat că gruparea patronată de Adrian Mititelu negociază cu mulţi jucători. Noul antrenor va fi consultat pentru fiecare în parte, a precizat acesta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC U Craiova îi face echipă lui Adrian Mutu

„Performanţa cere sacrificii (n.r. râde). Dar în acest club, în ultimii ani, s-au investit foarte mulţi bani. Iată că se investeşte în continuare.

Se negociază cu foarte mulţi jucători. Vom anunţa oficial pe site-ul clubului. Este clar că am aşteptat puţin ca să rezolvăm situaţia cu Adi Mutu. Campania de achiziţii va fi una care ne va permite să avem pretenţii la nvielul Ligii 1.

Nu vrem neapărat nume, ci jucători care să ne poată ajuta. Are şi el pregătită o listă, e clar, vom vedea. Ne vom pune la masă şi vom discuta despre fiecare jucător în parte.

Întotdeauna, la Craiova, obiectivul a fost performanţa. Sperăm să ne ridicăm la nivelul suporterilor, pentru că avem suporteri de Champions League”, a declarat Mircea Bornescu pentru AntenaSport.

Reclamă

Mircea Bornescu, despre Adi Mutu: „S-au făcut mari eforturi ca să-l aducem”

Adrian Mutu a renunțat la naționala U21 ca să o antreneze pe FC U Craiova 1948. Mircea Bornescu, team-managerul de la echipa lui Adrian Mititelu, a recunoscut că oltenii au făcut eforturi mari ca să-l aducă pe „Briliant”.

„Îţi dai seama, Adi a fost unul dintre cei mai buni fotbalişti ai României, este un tip carismatic şi sperăm ca şi rezultatele de la echipă să fie pe măsura valorii lui ca jucător. S-au făcut mari eforturi ca să-l aducem şi îl vom susţine absolut toţi din club cât putem de mult.

I-am oferit un proiect viabil, un proiect frumos, în care condiţiile şi ceea ce oferim noi se pliază pe ceea ce îşi doreşte el. Alegerea lui a venit oarecum normal„, a mai declarat Mircea Bornescu.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Mutu, lăudat de o legendă a Craiovei Maxima

Rodion Cămătaru, unul dintre jucătorii de bază ai Craiovei Maxima, a spus că „Briliantul” se poate impune la echipa lui Adrian Mititelu.

„Din generaţia noastră nu e nimeni acolo, e o lovitură de imagine. Îmi place Adi Mutu. L-am cunoscut la Comisia Tehnică, la tineret, îmi place stilul lui. E deştept şi merită o şansă. A arătat valoare la echipa naţională de tineret, eu cred în stilul lui. Cred că Mutu se va impune. Bănuiesc că şi înainte de a semna a pus condiţii. Cred că a condiţionat venirea anumitor jucători”, a spus Rodion Cămătaru, potrivit telekomsport.ro.

Adrian Mutu, experienţă limitată ca antrenor

Adrian Mutu a fost instalat pe banca selecționatei de tineret în ianuarie 2020. „Briliantul” a strâns 7 meciuri la conducerea tricolorilor mici. Bilanțul său este unul pozitiv: 3 victorii, 3 remize și o singură înfrângere

Mutu a debutat ca antrenor la FC Voluntari, în 2018. El a reușit atunci să-i salveze pe ilfoveni de la retrogradare, câștigând cu 4-1 la general barajul împotiva Chindiei Târgoviște. „Briliantul” a mai stat şi pe banca lui Al Wahda.

Recomandări
  • Mutu, noul antrenor al lui FC U Craiova 1984
  • Cine va decide noile transferuri

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” Vezi toate știrile
Citește și