Închide meniul

EXCLUSIV | Federația, îngrijorată de situația de la Dinamo! Conducătorii FRF iau atitudine: ”Ce facem? Până când?”

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 29 noiembrie 2020, 6:42 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:07

EXCLUSIV | Federația, îngrijorată de situația de la Dinamo! Conducătorii FRF iau atitudine: ”Ce facem? Până când?”

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Cosmin Contra vrea să plece de la Dinamo

Mihai Stoichiță, directorul tehnic din cadrul FRF, se teme de faptul că echipa ar putea să dispară și consideră că se va ajunge iarăși la momentul în care suporterii vor ajuta cu bani formația. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Stoichiță consideră că această situație nu este normală și a dezvăluit faptul că cei de la FRF sunt îngrijorați de situația de la Dinamo.

FRF se teme ca Dinamo să nu dispară

Eu cred că se va ajunge din nou la momentul în care, probabil, galeria își va salva încă o dată echipa. Până când? Este grav pentru Dinamo, în primul rând, și apoi și pentru fotblul românesc.

Chiar vorbeam cu cei de aici, din Federație, și ziceam "Ce facem? Dispare și acest derby. Și așa mai avem puține". 

Și nu numai Steaua-Dinamo, sau FCSB, cum se numesc acum, dar și Craiova-Dinamo, și CFR-Dinamo. Sunt o grămadă de meciuri foarte interesante care n-ar trebui să dispară de pe harta competiției în prima ligă”, a declarat Mihai Stoichiță pentru AS.ro.

Reclamă

Cosmin Contra vrea să plece de la Dinamo

Cosmin Contra rămâne de neînduplecat și vrea să plece de la echipă. ”Guriță” a dezvăluit faptul că nu a încasat niciun euro de la Dinamo de 100 de zile și se simte păcălit de conducerea ”câinilor”.

Nu mai există cale de întoarcere. Eu sunt dispus să ajung la o înțelegere. Nu doresc niciunui antrenor ce am trăit eu în astea trei luni. Am fost naiv și am crezut într-un om. Mi-aș dori ca în ceasul al doisprezecelea să se întâmple ce au promis.

Luni se vor face 100 de zile în care nu am primit niciun euro, nici eu, nici jucătorii. Vom vedea ce se va întâmpla luni dimineață. Telefonul meu este deschis. Directorul sportiv este pe hol și dacă are ceva să-mi transmită îl aștept cu drag”, a spus Contra după meciul de Cupă cu Viitorul.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton se joacă ACUM, în AntenaPLAY. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și