Video

Florin Răducioiu a pus Generația de Aur pe tabla de șah. „Dacă Hagi a fost regele, eu eram nebunul!” Ce sfat are pentru Dennis Man și Valentin Mihăilă

De Alexandru Ivan
Publicat: 7.06.2021, 22:17
Actualizat: 7.06.2021, 22:39

Florin Răducioiu a așezat Generația de Aur pe tabla de șah. Fostul mare internațional le-a oferit un sfat prețios și lui Dennis Man și Valentin Mihăilă.

Florin Răducioiu a pus Generația de Aur pe tabla de șah

Captură AS.ro

„Făceam turnee de sah în cantonamente”, s-a lăudat Florin Răducioiu, invitat sa mute în turneul de la București. Acesta a identificat fiecare membru din Generația de Aur cu o piesă de șah. Pentru el, Gică Hagi e regele, Gică Popescu e calul, iar regina este Bogdan Stelea! Răducioiu s-a identificat pe el însuși cu nebunul.

Florin Răducioiu a pus Generația de Aur pe tabla de șah

„Și fotbalul este un sport pentru oameni inteligenți, nu oricine poate să joace fotbal!

Eu aș spune cu siguranţă Selimeș ar fi tura pe partea stângă, Dorinel Munteanu și bineînţeles, Dan Petrescu , faimosul gol cu Statele Unite. Ambii, de fapt, pe dreapta şi pe stânga, care urcau tot timpul în atac pe benzile laterale si creau superioritate numerică. 

Calul! Ei bine, calului i-aș spune Gică Popescu, pentru că era un jucător care acoperea foarte bine zonele. L-aș pune pe Gică Popescu, Lupescu chiar acolo. După care nebunii… La nebuni m-aș pune pe mine, pentru că eram într-adevăr imprevizibil, eram un jucător atipic, eram pe viteză, mă duceam în dreapta, în stânga, deci eram un pic nebun. Chiar și Ilie Dumitrescu ar fi unul dintre nebuni, după parerea mea.

Regina! E, aici e, aici sunt mulți. Da, aici mă gândesc într-adevăr la Stelea, la Prunea… Pentru că regina are calitatea de a apăra, mă mai gândesc la Belodedici și la regretatul și iubitul nostru Didi Prodan. I-aș pune în aceeași ecuație.

Regele e Gică Hagi! Fără el n-am fi realizat nimic, această performanță, cu sigurantă. Deci Gică Hagi este Regele!”, a declarat Florin Răducioiu, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Răducioiu, sfat pentru Dennis Man și Valentin Mihăilă

Florin Răducioiu are un sfat și pentru românii de la Parma: Man și Mihăila. Acesta crede că cei doi ar trebui să rămână să se lupte pentru promovare în Serie B.

„Eu zic că da, pentru că le face bine, Serie B este mult mai dificilă, sunt mult mai multe meciuri, este mai greu.
Să rămână acolo și să demonstreze, așa cum au facut și Gică Hagi și Neluțu Sabău cu mulți ani în urmă, care au readus Brescia din Serie B în Serie A într-un an.

Să rămână acolo și să demonstreze că sunt jucători de valoare. Cum ei au retrogradat acum, ei, echipa, ei trebuie să aibă un aport substanțial pentru a o promova pe Parma, asta trebuie să facă jucătorii români”, a mai spus Florin Răducioiu, pentru Antena Sport.

Pe același subiect
Fotbal • 22:59
„Ce mă, vrei statui? Stai blând că nu prindem loc nici la tribuna 1!” Gabi Balint, reacţie antologică după ce Hagi, Popescu şi Dorinel au fost trimişi la tribuna a doua la EURO 2020
Reacția FRF după scandalul de la Austria - Macedonia de Nord
Euro 2020 • 21:53
Reacția FRF după ce Hagi, Popescu și Munteanu au fost umiliți la Euro 2020: „Nu am avut locuri la VIP”
Buffon joacă la Juventus
Fotbal extern • 17:56
Prima reacţie a lui Gianluigi Buffon, după ce s-a scris că ar putea deveni coleg cu Man şi Mihăilă la Parma: „Iau o decizie pe care să nu o regret”
Antena 1
Vor fi copiii Prințului Harry și ai lui Meghan Markle Prinț și Prințesă? Ce se întâmplă cu Archie și Lilibet
Top citite
LIVE BLOG EURO 2020 | Tot ce trebuie să ştii despre Campionatul European! Grupe, program şi oraşele în care se va juca. Patru partide se dispută la Bucureşti. Marile favorite la câştigarea trofeului
1
LIVE BLOG EURO 2020 | Tot ce trebuie să ştii despre Campionatul European! Grupe, program şi oraşele în care se va juca. Patru partide se dispută la Bucureşti. Marile favorite la câştigarea trofeului
Ultimele știri
22:59 „Ce mă, vrei statui? Stai blând că nu prindem loc nici la tribuna 1!” Gabi Balint, reacţie antologică după ce Hagi, Popescu şi Dorinel au fost trimişi la tribuna a doua la EURO 2020 22:52 NEWS ALERTCFR Cluj şi-a aflat adversarele din primul tur preliminar al UEFA Champions League 21:58 VideoImagini memorabile cu Ilie Dumitrescu şi Gică Popescu! Cei doi a jucat o partidă de şah! Gluma zilei: „Are si el acum o poză de valoare în telefon!” 21:53 Reacția FRF după ce Hagi, Popescu și Munteanu au fost umiliți la Euro 2020: „Nu am avut locuri la VIP” 20:51 Ovidiu Hațegan a arătat primul roșu de la Euro 2020! Polonezul Krychowiak, „victima” arbitrului român 20:31 Euro 2020 | Premieră istorică! Ce s-a întâmplat în Polonia – Slovacia, meciul arbitrat de Ovidiu Hațegan 20:14 „Parcă suntem nebuni!” Strigătul de revoltă al lui Răzvan Lucescu: „Nu reprezentăm mare lucru! Ne îndreptăm spre anonimat” 19:55 Andrei Burcă, tot mai aproape de despărțirea de CFR Cluj! Ultima echipă care a intrat în cursă pentru „stâlpul” din defensiva campioanei României 19:24 Euro 2020 | Ce spun jucătorii Franței despre conflictul dintre Kylian Mbappe și Olivier Giroud: „Trebuie să ne concentrăm la joc” 18:55 Euro 2020 | Polonia – Slovacia 1-2. Skriniar a adus victoria pentru slovaci cu un gol superb. Umilință pentru echipa lui Lewandowski
Close