Închide meniul
Video

Florin Răducioiu a pus Generația de Aur pe tabla de șah. „Dacă Hagi a fost regele, eu eram nebunul!” Ce sfat are pentru Dennis Man și Valentin Mihăilă

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 7 iunie 2021, 22:17

Captură AS.ro

Florin Răducioiu a pus Generația de Aur pe tabla de șah

„Făceam turnee de sah în cantonamente”, s-a lăudat Florin Răducioiu, invitat sa mute în turneul de la București. Acesta a identificat fiecare membru din Generația de Aur cu o piesă de șah. Pentru el, Gică Hagi e regele, Gică Popescu e calul, iar regina este Bogdan Stelea! Răducioiu s-a identificat pe el însuși cu nebunul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Răducioiu a pus Generația de Aur pe tabla de șah

„Și fotbalul este un sport pentru oameni inteligenți, nu oricine poate să joace fotbal!

Eu aș spune cu siguranţă Selimeș ar fi tura pe partea stângă, Dorinel Munteanu și bineînţeles, Dan Petrescu , faimosul gol cu Statele Unite. Ambii, de fapt, pe dreapta şi pe stânga, care urcau tot timpul în atac pe benzile laterale si creau superioritate numerică. 

Calul! Ei bine, calului i-aș spune Gică Popescu, pentru că era un jucător care acoperea foarte bine zonele. L-aș pune pe Gică Popescu, Lupescu chiar acolo. După care nebunii… La nebuni m-aș pune pe mine, pentru că eram într-adevăr imprevizibil, eram un jucător atipic, eram pe viteză, mă duceam în dreapta, în stânga, deci eram un pic nebun. Chiar și Ilie Dumitrescu ar fi unul dintre nebuni, după parerea mea.

Regina! E, aici e, aici sunt mulți. Da, aici mă gândesc într-adevăr la Stelea, la Prunea… Pentru că regina are calitatea de a apăra, mă mai gândesc la Belodedici și la regretatul și iubitul nostru Didi Prodan. I-aș pune în aceeași ecuație.

Reclamă

Regele e Gică Hagi! Fără el n-am fi realizat nimic, această performanță, cu sigurantă. Deci Gică Hagi este Regele!”, a declarat Florin Răducioiu, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Răducioiu, sfat pentru Dennis Man și Valentin Mihăilă

Florin Răducioiu are un sfat și pentru românii de la Parma: Man și Mihăila. Acesta crede că cei doi ar trebui să rămână să se lupte pentru promovare în Serie B.

„Eu zic că da, pentru că le face bine, Serie B este mult mai dificilă, sunt mult mai multe meciuri, este mai greu.
Să rămână acolo și să demonstreze, așa cum au facut și Gică Hagi și Neluțu Sabău cu mulți ani în urmă, care au readus Brescia din Serie B în Serie A într-un an.

Reclamă 4 / 0/3

Să rămână acolo și să demonstreze că sunt jucători de valoare. Cum ei au retrogradat acum, ei, echipa, ei trebuie să aibă un aport substanțial pentru a o promova pe Parma, asta trebuie să facă jucătorii români”, a mai spus Florin Răducioiu, pentru Antena Sport.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor Vezi toate știrile
Citește și