Închide meniul

EXCLUSIV | Fotbalistul care știe cum e să joci la 40 de grade Celsius. Ce spune despre varianta Antalya

Antena Sport Publicat: 24 aprilie 2020, 8:16

Reclamă
EXCLUSIV | Fotbalistul care știe cum e să joci la 40 de grade Celsius. Ce spune despre varianta Antalya

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Fotbalul se poate juca chiar și la temperaturi ridicate

Acesta a evoluat timp de două sezoane în Qatar, la Al Sailiya și Al Kharitiyat. Chiar dacă cei mai mulți oameni de fotbal susțin că varianta disputării partidelor în Antalya este imposibilă, Valentin Lazăr îi contrazice.  

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Eu am prins în Qatar câteva meciuri la 40-41-42 de grade, cu umiditate foarte ridicată. Este destul de greu. Dacă asta ar fi ultima soluție (n.r să joace în Antalya), probabil nu o să avem de ales", a spus dinamovistul, în exclusivitate pentru AntenaSport. 

Cum ar arăta un meci în Antalya

Valentin Lazăr, care a vorbit și despre situația de la Dinamo, știe deja și cum s-ar putea desfășura partidele, dacă Liga 1 s-ar muta în Antalya. 

"O să fie mai mult pauze de hidratare, probabil meciurile dupa 8 sau 9 seara și trebuie să facem cumva să se termine. Că este în România, că este în Turcia, cu mici sacrificii vom putea trece și peste asta", a declarat Valentin Lazăr pentru AntenaSport. 

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40 27 iul.

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35 27 iul.

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33 27 iul.

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22 27 iul.

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06 27 iul.

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și