Închide meniul

EXCLUSIV | Gestul făcut de Planic îi poate aduce lui Becali 10 milioane de euro! Sârbul putea scăpa de griji pentru 180.000 de euro

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 23 august 2020, 10:29 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:49

EXCLUSIV | Gestul făcut de Planic îi poate aduce lui Becali 10 milioane de euro! Sârbul putea scăpa de griji pentru 180.000 de euro

SportPictures / Sabin Malisevschi/SPORT PICTURES via Hepta

Bogdan Planic a fost jucatorul FCSB

Planic a fost supărat pentru faptul că a fost băgat în şomaj tehnic de Gigi Becali şi nu şi-a primit salariul întreg pe perioada stării de urgenţă din România. Sârbul a decis să rupă unilateral contractul cu FCSB şi a plecat de la echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din informaţiile AntenaSport, Planic ar fi putut să plece liber, fără să mai stea cu teama că ar putea pierde procesul cu FCSB, iar clubul care-l va lua să plătească clauza de reziliere de 10 milioane de euro.

Planic ar fi putut deveni liber pentru 180.000 de euro

Tot ce trebuia să facă Planic, era să aştepte data de 1 iulie 2020, când îi expira contractul cu FCSB. Clubul putea însă să-i activeze o clauză din contract prin care-i prelungea înţelegerea cu încă un sezon.

Totuşi, din informaţiile AntenaSport, Planic putea să răscumepere prelungirea contractului pentru suma de 180.000 de euro. Sârbul nu a mai aşteptat însă să-i expire înţelegerea cu echipa lui Becali şi să plătească banii pentru a deveni liber şi a ales să plece de la FCSB.

Becali poate câştiga 10 milioane de euro

Acum, Planic, sau clubul care-l va transfera, riscă să fie nevoit să-i plătească o clauză de reziliere de 10 milioane de euro, după cum spunea şi Gigi Becali în urmă cu ceva timp.

Reclamă

Acesta este şi motivul pentru care Planic nu şi-a găsit încă echipă şi se antrenează singur în Serbia. Fundaşul nu duce lipsă de oferte, dar cluburile se tem de un eventual proces câştigat de FCSB.

Chiar dacă va câştiga la FIFA şi va primi dreptul să joace. Echipa care-l va semna ar putea fi nevoită să-i plătească lui Gigi Becali 10 milioane de euro, dacă FCSB va câştiga procesul.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și