Închide meniul

EXCLUSIV | Gică Popescu critică regulile impuse de autorități: ”Ce facem, începem să bâjbâim?! Când le fac pe toate astea?!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 mai 2020, 19:43

EXCLUSIV | Gică Popescu critică regulile impuse de autorități: ”Ce facem, începem să bâjbâim?! Când le fac pe toate astea?!”

Gica Popescu sustine o conferinta de presa, în cadrul careia prezinta programul si echipa pentru alegerile privind presedintia Federatiei Române de Fotbal, in Bucuresti, marti, 14 ianuarie 2014. OCTAV GANEA / MEDIAFAX FOTO

Regulile impuse de autorități nu sunt pe placul tuturor. Președintele celor de la Viitorul, Gică Popescu, critică măsurile impuse de autorități pentru echipele care reiau antrenamentele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În momentul în care s-au luat astfel de hotărâri nu s-au consultat, să spună, domne, hai să consultăm şi cluburile astea din Liga 1, ce cred, că oamenii ăştia sunt de specialitate, aştia ştiu, hai să ascultăm şi părerea lor. Această perioadă de pregătire este bagajul meu de pregătire fizică pe care-l duc până în vara anului viitor, că eu nu mai am o altă perioadă de pregătire între cele două sezoane. Oameni buni, eu sunt în play-out. Îmi pierd patru jucători cei mai buni, mă bat la retrogradare”, a spus Gică Popescu în exclusivitate la AntenaSport.

”Baciul” mai spune că echipele sunt presate de timp și nu au timp să se organizeze, pentru a începe antrenamentele pe 15 mai. 

Mai avem trei zile să începem pregătirile şi nu ştim, nu ştim ce avem de făcut. Nu ştim cum să ne organizăm perioada de pregătire, nu ştim nimic! Ce facem, începem să bâjbâim, să dăm telefoane, hoteluri, mare, mâncare, organizare, teste! Mai sunt trei zile, când le fac pe toate astea?!?”, a mai spus Gică Popescu.

Ionuț Stroe: ”Sportivii vor sta într-un regim închis”

Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, a dezvăluit regulile pe care trebuie să le respecte cluburile. 

Reclamă

"Sportivii vor sta într-un regim închis și-și vor desfășura activitatea controlat. Cluburile trebuie să dispună de o bază proprie, cu spații de cazare, bucătărie, spații medicale, terenuri de antrenament, săli de forță sau alte utilități. Baza sportivă are nevoie de personal administrativ și de suport care să fie utilizat prin rotație, în ture de 14 zile.

În interiorul bazelor, vor exista măsuri și reguli clare pentru sălile de antrenament, vestiare, spălătorie și zonele medicale. Trebuie să existe și spații pentru persoanele suspecte de COVID-19”, a declarat Ionuț Stroe.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și