Închide meniul

EXCLUSIV | Gigi Becali, lovitură pe piața transferurilor! Jonathan Rodriguez, cu un pas în curtea celor de la FCSB

Reclamă

Antena Sport Publicat: 21 mai 2021, 11:19

EXCLUSIV | Gigi Becali, lovitură pe piața transferurilor! Jonathan Rodriguez, cu un pas în curtea celor de la FCSB

Gigi Becali vrea 5.000.000 de euro pentru Florin Tănase

Hepta

Gigi Becali, lovitură pe piața transferurilor. Finanțatorul FCSB este aproape să bată palma cu Jonathan Rodriguez. Mijlocașul central era dorit de CFR, dar Becali a intrat și el pe fir. Argentinianul a ajuns la final de contract cu Botoșani, iar acum este cu un picor la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, lovitură pe piața transferurilor

Rodriguez a fost unul dintre cei mai activi jucători de la Botoșani, în sezonul care se va încheia în câteva zile. Gigi Becali, lovitură pe piața transferurilor dacă-l aduce mijlocașul argentinian.

În vârstă de 30 de ani, Rodriguez a evoluat în 38 de meciuri, în acest sezon, oferindu-le colegilor cinci pase de gol. Jonathan Rodriguez a ajuns la Botoșani în 2017, liber de contract, de la Agropecuario, de la Argentina.

Nicolae Dică este noul antrenor de la FCSB

Refuzat de Marius Șumudică, Becali s-a reorientat rapid și a numit un nou antrenor la FCSB. Este vorba despre Nicolae Dică. Secundul lui Rădoi de la echipa națională va fi prezentat în cursul zilei de azi.

Eu cred că Dică e cea mai bună variantă pe care putea să o găsească. Nu vedeam alți antrenori. Totuși, chiar dacă spune că primordiali sunt banii, își dorește și dânsul performanțe. Locul 2 nu se premiază în campionatul românesc.

Reclamă

Cred că ar trebui schimbată în totalitate politica de transferuri, pe ureche, cum a fost cu Buziuc, că îmi place ăla. El e un jucător bun, ca la Clinceni, dar…. trebuie schimbată politica de transferuri”, a declarat Duckadam la Digi Sport.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:51 Marius Şumudică a dat cărţile de faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! Vezi toate știrile
Citește și