Închide meniul

„Dică e cea mai bună soluție!” Gigi Becali, lăudat pentru numirea lui Nicolae Dică! Sfat pentru finanțatorul FCSB

Reclamă

Antena Sport Publicat: 21 mai 2021, 9:03

„Dică e cea mai bună soluție! Gigi Becali, lăudat pentru numirea lui Nicolae Dică! Sfat pentru finanțatorul FCSB

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via hepta

Dică nu a uitat episodul Middlesbrough. Ce obicei și-a făcut fostul stelist. Detalii la știrile AntenaSport, de la 19:55!

Gigi Becali, lăudat pentru numirea lui Nicolae Dică la FCSB. Fostul secund al lui Mirel Rădoi, la echipa națională, va conduce vicecampioana din sezonul următor. Helmut Duckadam consideră că Becali a făcut o mutare bună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, lăudat pentru numirea lui Nicolae Dică de către fosta glorie a roș-albaștrilor. Duckadam îl sfătuiește pe finanțatorul de la FCSB sa schimbe politica de transferuri.

Gigi Becali, lăudat pentru numirea lui Dică

Duckadam consideră că Dică poate aduce titlul la FCSB.

Eu cred că Dică e cea mai bună variantă pe care putea să o găsească. Nu vedeam alți antrenori. Totuși, chiar dacă spune că primordiali sunt banii, își dorește și dânsul performanțe. Locul 2 nu se premiază în campionatul românesc.

Cred că ar trebui schimbată în totalitate politica de transferuri, pe ureche, cum a fost cu Buziuc, că îmi place ăla. El e un jucător bun, ca la Clinceni, dar…. trebuie schimbată politica de transferuri„, a declarat Helmut Duckadam la Digi Sport.

Reclamă

Nicolae Dică este noul antrenor de la FCSB

Gigi Becali și Nicolae Dică au negociat aseară, alături de Mihai Stoica. Secundul lui Rădoi și-a dat acordul să preia FCSB și va fi prezentat astăzi.

În decembrie 2018, Nicolae Dică şi-a dat demisia după un derby pierdut cu CFR Cluj, scor 0-2. Criticat în termeni duri de finanţator, fostul atacant a ales să îşi încheie colaborarea. Între timp, a revenit la sentimente mai bune cu patronul lui FCSB și acesta va conduce din nou echipa.

Gigi Becali a negociat cu Nicolae Dică

Gigi Becali poartă negocieri cu un fost antrenor de la FCSB. Nicolae Dică este tehnicianul cu care discută acum patronul roş-albaştrilor, după ce a picat varianta venirii lui Marius Şumudică.

Reclamă 4 / 0/3

În decembrie 2018, Nicolae Dică şi-a dat demisia după un derby pierdut cu CFR Cluj, scor 0-2. Criticat în termeni duri de finanţator, fostul atacant a ales să îşi încheie colaborarea. Între timp, a revenit la sentimente mai bune cu patronul lui FCSB şi ar putea să se întoarcă la echipă.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și