Închide meniul

EXCLUSIV | Gigi Becali pune tunurile pe arbitri: ”Intră mingea jumate de metru în poartă, dar nu e gol!” Ce spune de lupta la titlu

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 mai 2021, 17:26 / Actualizat: 26 ianuarie 2023, 22:28

EXCLUSIV | Gigi Becali pune tunurile pe arbitri: ”Intră mingea jumate de metru în poartă, dar nu e gol!” Ce spune de lupta la titlu

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali este finanțatorul celor de la FCSB

Gigi Becali consideră că echipa sa este împiedicată de arbitri să câștige campionatul și a lansat o nouă serie de acuze la adresa cavalerilor fluierului din România. Finanțatorul FCSB se plânge de faptul că formația sa a fost dezavantajată la jocul cu Clinceni, scor 2-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a lăsat de înțeles că CFR Cluj este avantajată de arbitri și a dat câteva exemple.

Dacă intră mingea jumate în poartă și nu mai e gol, ce să mai ajungem să facem? La CFR, nu intră mingea în poarta cu toată circumferința și primesc gol. La noi, intră jumate de metru în poartă, dar nu e gol. Cum este asta? 

Nu mi-e teama de arbitraj, dar, totuși, scoate mingea din poartă jumătate de metru. Cum adică, la CFR nu intra în poartă, e pe linie și primește gol, iar eu am jumătate de metru în poartă și nu e gol?”, a răbufnit Gigi Becali la AS.ro.

Ce spune Gigi Becali despre lupta la titlu

Gigi Becali este convins că ”Dumnezeu” va face dreptate, iar FCSB va lua titlul. În acest moment, echipa sa este la un punct în spatele celor de la CFR, cu trei runde înainte de final.

Reclamă

De aia am mare încredere că va face Dumnezeu dreptate și voi lua titlul, prea multă furăciune a fost.  

Prea mult, Camora cu mâna pe minge în 11 metri, prea a dat ăla, acolo, 11 metri, Kovacs, la mișto. Nu merge așa”, susține Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara Vezi toate știrile
Citește și