Închide meniul

EXCLUSIV | Harlem Gnohere a dat cărțile pe față! În ce condiții ar mai reveni Bizonul la FCSB. Cine vrea să ia campionatul

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 9 decembrie 2020, 12:08 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:07

EXCLUSIV | Harlem Gnohere a dat cărțile pe față! În ce condiții ar mai reveni Bizonul la FCSB. Cine vrea să ia campionatul

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Harlem Gnohere, în tricoul celor de la FCSB

Harlem Gnohere ar mai reveni la FCSB doar dacă ar pleca Gigi Becali. Bizonul nu se vede jucând la alte echipe din țară, după ce a trecut pe la FCSB și Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gnohere a vorbit cu Rednic după ce acesta a fost numit la Viitorul, dar nu se pune problema ca tehnicianul să-i propună să revină în România.

Dialogul dintre Harlem Gnohere și reproterul AS.ro

  • Ai mai reveni să joci în România? 
  • Unde? Am jucat la cele mai mari echipe, la FCSB și la Dinamo, unde să vin, la Iași sau la Voluntari? Nu pot.  
  • La FCSB te-ai mai întoarce? 
  • Nu știu. Dacă ar pleca Gigi, cred. Eu când am plecat, i-am zis că renunț la bani să mă lase să plec liber. 
  • Ai mai vorbit cu Rednic?
  • Da, da. I-am dat mesaj imediat: felicitări Mister!
  • Ți-a propus să te ia la Viitorul?
  • Nu, nu (n.r. – râde). Nu se pune problema

Harlem Gnohere speră ca FCSB să câștige campionatul

Gnohere a anlizat situația de la echipa lui Gigi Becali și a ținut să-i felicite pe tinerii de la FCSB. Bizonul a fost cel mai bun număr 9 al roș-albaștrilor, în ultimii ani.

Am văzut meciul celor de la FCSB, nu au atacant acum. Au jucat foarte bine Dennis Man, Moruțan, Coman și Tase, și Olaru la fel. 

Ei nu au număr 9. Petre câte goluri a dat? Singurul numar 9 adevărat de la ei a fost Bizonul. Cel mai bun e Bizonul”, a declarat Gnohere pentru AS.ro.

Reclamă

Vreau să le spun mulțumesc celor de la FCSB pentru că am venit acolo, am jucat în Europa League, Champions League. Sper să câștige campionatul”, a încheiat Bizonul. 

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul Vezi toate știrile
Citește și