Închide meniul

EXCLUSIV | Ilie Poenaru aşteaptă telefonul de la Gigi Becali: „Se poate lucra cu el! E normal să am ofertă, munca mea e apreciată!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 21 mai 2021, 15:03

EXCLUSIV | Ilie Poenaru aşteaptă telefonul de la Gigi Becali: „Se poate lucra cu el! E normal să am ofertă, munca mea e apreciată!

Ilie Poenaru şi-a criticat echipa după înfrângerea cu FCSB

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Ilie Poenaru aşteaptă oferta de la Gigi Becali. Acesta este unul dintre antrenorii doriţi de Gigi Becali la FCSB. Antrenorul celor de la Clinceni l-a anunţat pe patronul FCSB că aşteaptă telefonul de la el.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

O echipă ca FCSB, un brand care are intenţia de a te chema la negocieri, te face să te simţi apreciat. E normal ca în momentul acesta, după tot ce am realizat la Clinceni, e normal să am nişte oferte de la FCSB sau de la alte echipe. Şi eu si Marius suntem antrenori care am făcut performanţe şi am realizat ceva anul acesta. Mă bucur că sunt apreciat şi munca mea e apreciată. Deocamdată sunt sub contract cu Clinceni, mai avem un meci de jucat miercurea viitoare. Trebuie să vorbesc cu cei de la Clinceni să văd dacă îmi dau voie să merg la negocieri. E posibil să am o discuţie cu domnul Becali„, a spus Ilie Poenaru în exclusivitate pentru AS.ro.

Ilie Poenaru aşteaptă oferta de la Gigi Becali

Ilie Poenaru nu se teme de colaborarea cu Gigi Becali. Acesta e convins că poate rezista presiunilor puse de patronul FCSB.

Depinde de fiecare şi de modul de comunicare. De ce să nu poţi să lucrezi cu domnul Becali? Eu cred că se poate. Comunicarea cred că există şi dacă ai argumente, cred că se poate colabora destul de bine. Este un lot foarte bun, care s-a bătut şi anul acesta la titlu. Au fost meciuri şi meciuri, poate că nu au gestionat anumite momente„, a mai spus Ilie Poenaru.

Gigi Becali, refuzat de Şumudică şi Dică

Gigi Becali s-a lovit de două refuzuri până acum. Prima dată a încercat să îl aducă pe Marius Şumudică. Acesta a refuzat, după ce nu i-a fost acceptat întreg staff-ul. Becali a încercat să îl aducă pe Nicolae Dică. Nici secundul naţionalei nu a acceptat să revină.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
Vezi toate știrile
Citește și