Închide meniul

Dică nu vine la FCSB! Anunţul făcut de Gigi Becali. Lista scurtă a patronului FCSB: Croitoru, Poenaru şi Neagoe! „Voi vorbi cu fiecare!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 21 mai 2021, 12:15

Dică nu vine la FCSB! Anunţul făcut de Gigi Becali. Lista scurtă a patronului FCSB: Croitoru, Poenaru şi Neagoe! „Voi vorbi cu fiecare!

Gigi Becali a anunţat plecarea lui Nedelcu

Gigi Becali a anunţat că Nicolae Dică nu va veni la FCSB, deşi au negociat joi seară. Patronul roş-albaştrilor are o listă cu 3 antrenori: Croitoru, Poenaru şi Neagoe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu mă grăbesc să pun antrenor. Nu mai fac cum am făcut până acum. Dică nu vine, am vorbit cu el aseară şi mi-a zis că nu poate pleca de la Federaţie. A zis că a pornit împruenă cu Mirel la un drum şi va merge până la capăt. Are şi clauză de reziliere dacă pleacă de la Federaţie. Sigur nu o să aduc un antrenor scump şi cu mare experienţă. Şumudică dacă venea cu staff-ul lui mă costa 500.000 de euro. Nu sunt supărat pe Şumudică.

Lista de antrenori a lui Gigi Becali: Croitoru, Poenaru, Neagoe

Voi vorbi cu ei să văd filosofia şi modul cum gândesc. Dacă vorbesc cu un antrenor sau altul nu înseamnă că îl ofertez. O să vorbesc cu Croitoru că îmi place, deşi a spus că nu va veni niciodată la FCSB. Mi-a plăcut ce a făcut la Botoşani, a jucat ofensiv, tiki-taka, aşa cum îmi place mie. O să vorbesc şi cu Poenaru, e o variantă. Şi ppoate şi cu Neagoe. Neagoe dacă ar fi veni, trebuie să nu facă ca Piţi„, a spus Gigi Becali.

Andrei Prepeliţă nu e pe lista de antrenori a lui Becali

Andrei Prepeliţă nu este pe lista de antrenori a lui Becali. CV-ul sărac al antrenorului nu îl atrage pe patronul FCSB.

Îl avem antrenor pe Toni Petrea, apoi avem o săptămână, două și o să vedem. Atunci avem nevoie, când se reunește lotul. Nu mai fac ca înainte, totul repede. Aștept să mă lumineze Domnul. Ce Prepeliță? A antrenat el ceva? La retrogradare, acolo„, a mai spus Gigi Becali.

Reclamă

Gigi Becali, refuzat de Şumudică şi Dică

Gigi Becali s-a lovit de două refuzuri până acum. Prima dată a încercat să îl aducă pe Marius Şumudică. Acesta a refuzat, după ce nu i-a fost acceptat întreg staff-ul. Becali a încercat să îl aducă pe Nicolae Dică. Nici secundul naţionalei nu a acceptat să revină.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și