Închide meniul

EXCLUSIV | Ioan Andone a dat verdictul! Cel mai bun jucător din Liga 1: „Este momentul ideal să plece!”

Antena Sport Publicat: 1 iunie 2021, 11:22

EXCLUSIV | Ioan Andone a dat verdictul! Cel mai bun jucător din Liga 1: „Este momentul ideal să plece!

Ioan Andone, dialog genial cu Gică Hagi

AS.ro

  • Cine este jucătorul sezonului în Liga 1
  • Ioan Andone, sfat pentru Gigi Becali

Cel mai bun jucător din Liga 1, în sezonul recent încheiat, este Florin Tănase. Ioan Andone a fost impresionat de evoluțiile căpitanului de la FCSB. „Fălcosul” îl sfătuiește pe Gigi Becali să-i dea drumul să plece afară, în cazul unei oferte concrete.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cel mai bun jucător din România, în opinia lui Ioan Andone, Florin Tănase a intrat în atenția mai multor cluburi din străinătate. „E momentul ideal să plece”, îi transmite „Fălcosul” finanțatorului de la FCSB.

Cel mai bun jucător din Liga 1

Tănase a ieșit golgheterul campionatului, cu 24 de reușite. Andone consideră că „decarul” FCSB ar fi avut o evoluție și mai bună dacă i-ar fi avut alături pe Dennis Man și Florinel Coman.

Reclamă

Tănase a fost cel mai bun jucător din Liga 1, sezonul ăsta. A fost golgheterul campionatului. S-a văzut anul ăsta, e jucător de mare valoare. Cred că este momentul ideal, pentru el, să plece. Ar trebui ca Gigi să-i dea drumul. Nu ai de unde să știi dacă va mai avea și sezonul ăsta la fel de bun„, a declarat Ioan Andone pentru AntenaSport.

Șase cluburi mari, pe urmele lui Florin Tănase

Șase cluburi mari sunt pe urmele lui Florin Tănase! Gigi Becali cere cinci milioane de euro în schimbul căpitanului de la FCSB.

Reclamă

Golgheterul Ligii 1 a anunțat că vrea să plece de la FCSB. Echipe precum Anderlecht, Olympique Marseille, Tranzonspor, Basaksehir, Al Hilal și New York City și-au manifestat interesul pentru Tănase.

Am aici cinci ani la Steaua (n.r. – FCSB), am făcut anul acesta un sezon bun şi cred că este momentul pentru un transfer”, a anunțat Tănase la finalul sezonului.

Gigi Becali vrea cinci milioane de euro în schimbul lui Florin Tănase

Gigi Becali este conștient de faptul că nu-l va mai putea ține pe căpitanul echipei și cere 5 milioane de euro în schimbul lui Tănase.

Reclamă 4 / 0/3

Tănase este posibil sa plece, cum să – l mai ții? Este golgheter, pleacă Tănase. Nu mai poți să-l ții pe Tănase. 5 milioane sunt bani puțin pentru Tănase, o să dea cineva imediat”, a spus Gigi Becali la AS.ro.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle Vezi toate știrile
Pe același subiect
Florin Tănase e gata de EURO 2024, după golul superb cu Columbia
Echipa naţională • 26 mart., 23:54
Florin Tănase e gata de EURO 2024, după golul superb cu Columbia: „Vreau să fiu acolo şi să îi bucurăm pe români!”
Florin Tănase le dă speranţe românilor cu mai puţin de 3 luni înainte de EURO
AntenaPLAY • 24 mart., 20:55
Florin Tănase le dă speranţe românilor cu mai puţin de 3 luni înainte de EURO: „Poţi bate pe oricine! Şi pe Belgia”
Florin Tănase a acuzat probleme medicale înainte de România - Columbia!
AntenaPLAY • 24 mart., 15:15
Florin Tănase a acuzat probleme medicale înainte de România – Columbia! Ce a decis selecţionerul Edi Iordănescu în cazul lui
Ionel Ganea, criticat dur de Ioan Andone pentru scandalul cu poliţiştii: "Atât de urât!"
Extra • 23 mart., 10:54
„Chiar în halul ăsta? Opreşte!” Ionel Ganea, criticat dur de Ioan Andone pentru scandalul cu poliţiştii: „Atât de urât!”
Florin Tănase, înainte de Columbia - România, care se va vedea pe Antena 1 şi în AntenaPLAY
AntenaPLAY • 17 mart., 18:15
Florin Tănase, înainte de Columbia – România, care se va vedea pe Antena 1 şi în AntenaPLAY: „Trebuie să facem un meci mare”