Închide meniul

EXCLUSIV | Șase cluburi mari sunt pe urmele lui Florin Tănase! Gigi Becali poate da lovitura pe piața transferurilor

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 26 mai 2021, 9:22 / Actualizat: 26 mai 2021, 11:26

EXCLUSIV | Șase cluburi mari sunt pe urmele lui Florin Tănase! Gigi Becali poate da lovitura pe piața transferurilor

Noi detalii despre accidentarea lui Florin Tănase

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Șase cluburi mari sunt pe urmele lui Florin Tănase. Golgheterul Ligii 1 a anunțat că vrea să plece de la FCSB. Echipe precum Anderlecht, Olympique Marseille, Tranzonspor, Basaksehir, Al Hilal și New York City și-au manifestat interesul pentru Tănase.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Șase cluburi mari sunt pe urmele lui Florin Tănase

Șase cluburi mari sunt pe urmele lui Florin Tănase. Unul dintre cele mai importante sunt belgienii de la Anderlecht. OM și-a manifestat și ea interesul pentru golgheterul României.

Cei de la Anderlecht vor trebui să pună la bătaie suficienți bani pentru a-i oferi lui Kompany ceea ce vrea. Tănase este un jucător foarte ambițios„, susține Nordin Jbari, citat de voetbalbelegie.be.

Tranzonspor și Basaksehir sunt echipele din Turcia care se luptă pentru semnătura golgheterului Ligii 1. Arabii de la Al Hilal și americanii de la New York City îl vor și ei pe Florin Tănase.

Gigi Becali vrea cinci milioane de euro în schimbul lui Florin Tănase

Gigi Becali este conștient de faptul că nu-l va mai putea ține pe căpitanul echipei.

Reclamă

Tănase este posibil sa plece, cum să – l mai ții? Este golgheter, pleacă Tănase. Nu mai poți să-l ții pe Tănase. 5 milioane sunt bani puțin pentru Tănase, o să dea cineva imediat”, a spus Gigi Becali la AS.ro.

Florin Tănase vrea să plece de la FCSB

Florin Tănase a avut un sezon de vis la FCSB. A marcat 24 de goluri şi a devenit golgheterul României. Chiar şi aşa, căpitanul celor de la FCSB nu şi-a putut vedea visul cu ochii: să câştige primul său titlu de campion.

Am aici cinci ani la Steaua (n.r. – FCSB), am făcut anul acesta un sezon bun şi cred că este momentul pentru un transfer. Dacă nu, eu mai am un an şi jumătate de contract. Am citit şi eu în presă că este un nou antrenor, este alegerea conducerii şi nu pot să comentez acum„, a anunțat Tănase după meciul cu CFR.

Reclamă 4 / 0/3

Florin Tănase este golgheterul Ligii 1

Florin Tănase, omul record! Căpitanul de la FCSB este cel mai prolific jucător român în ultimii 20 de ani, din Liga 1. Din 2000 și până azi, niciun fotbalist român nu a marcat atâtea goluri ca Tănase. Golgheterul campionatului are 24 de reușite, cu două mai mult decât reușea Ionuț Mazilu în sezonul 2005-2006.

Totuși, Tănase este depășit la numărul de goluri marcate într-un seozn de Liga 1, din 2000 încoace, de către brazilianul Wesley. Fostul jucător de la Vaslui a marcat de 27 de ori în stagiunea 2011-2012.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” Vezi toate știrile
Citește și