Închide meniul

EXCLUSIV | Ionuţ Stroe a luat în calcul chiar şi cel mai negru scenariu pentru Liga 1. "Să nu transformăm vreo echipă de fotbal într-un focar"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 iunie 2020, 11:16 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:01

EXCLUSIV | Ionuţ Stroe a luat în calcul chiar şi cel mai negru scenariu pentru Liga 1. "Să nu transformăm vreo echipă de fotbal într-un focar"

Spread Pictures / SABIN MALISEVSCHI/ Sport Pictures

Ionuţ Stroe le cere echipelor din Liga 1 să respecte protocolul

Jucătorii celor două echipe au primit deja acceptul de a reveni pe gazon. Toate testele pentru coronavirus făcute de jucători şi antrenori au fost negative.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuţ Stroe, un nou apel către cluburi

La Botoşani au fost semnalate cele mai mari probleme. Joi s-a descoperit că a fost infectat şi un angajat din departamentul de marketing.

"La Botoşani au apărut aceste cazuri, sperăm din tot sufletul să nu transformăm vreo echipă de fotbal într-un focar. Pe undeva, e bine că s-a întâmplat înainte ca această echipă să joace. Pe de altă parte e rău pentru că, dacă ar fi respectat condiţiile pe care noi le-am descris, cu siguranţă nu am fi avut aceste cazuri.

Totuşi, eu sunt optimist şi cred că învăţam foarte mult din ceea ce s-a întâmplat în debutul acestei competiţii. O vom duce până la capăt", a declarat Ionuţ Stroe în exclusivitate pentru AntenaSport.

Patronul moldovenilor a avut deja o reacţie vehementă la adresa celor care au aratat cu degetul spre clubul lui.

Reclamă

"Niciun fotbalist din echipă nu a fost depistat pozitiv. Şi doctorul este tot negativ. El e testat la Craiova cu scandal, cu tam tam, cu COVID-ul de la Botoşani. COVID-ul de la Botoşani nu există. Eu nu am niciun caz de coronavirus la echipă.

Să înţeleagă toată lumea. Tot ce s-a vorbit de o săptămână, că îmbolnăvim Craiova, e o mare prostie!", a reacţionat Valeriu Iftime pentru AntenaSport.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și