Închide meniul

EXCLUSIV | Iuliu Mureșan merge pe mâna lui Leo Grozavu: ”Este pe stilul lui Dan Petrescu!” Mai mulți jucători vor pleca de la CFR

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 28 mai 2021, 14:52

Iuliu Mureșan merge pe mâna lui Leo Grozavu pentru banca tehnică a celor de la CFR. Mureșan a anunțat că tehnicianul va termina contractul cu Sepsi, astfel că ar putea veni liber în Gruia. Costel Gâlcă și Dan Petrescu sunt celelalte nume pe care fostul șes din Gruia le vede ca variante.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iuliu Mureșan merge pe mâna lui Leo Grozavu

Mureșan este convins că Leo Grozavu ar putea să continue seria de succese de la CFR și să aducă un nou titlu în Gruia.

Este doar ceva temporar că nu au antrenor. Conducerea echipei are două, trei variante care sunt foarte bune. Au cam apărut numele prin presă. Un antrenor care cred eu că s-ar plia foarte bine pe spiritul. CFR-ului și ar putea să continue seria de succese ar fi Leo Grozavu.

Am înțeles că la sfârșitul lunii iunie îi expiră contractul cu Sepsi. Și Costel Gâlcă ar fi o variantă, dar cred că Leo ar fi cea mai bună soluție. Eu pe Leo Grozavu l-aș vedea. Mi se pare o soluție bună, e un antrenor bun. Leo Grozavu este cam stilul lui Dan Petrescu.

Pregătire fizică foarte bună, multă muncă. Dacă ar reveni Dan Petrescu ar fi o soluție bună, dar nu am auzit acest lucru. Leo Grozavu cred că e cea mai bună soluție”, a declarat Iuliu Mureșan la AS.ro.

Reclamă

Iuliu Mureșan anunță plecări de la CFR

Iuliu Mureșan a anunțat plecari de jucători de la CFR. Fostul președinte al clujenilor crede însă că aceștia pot fi înlocuiți de alți fotbaliști mai buni.

Sunt jucători care termină contractul și vor pleca câțiva. Eu cred că pot fi înlocuți cu jucători la fel de buni, sau chiar mai buni”, a mai spus Mureșan la AntenaSport.

Jucătorii de la CFR, neplătiți de trei luni

Jucătorii de la CFR sunt neplătiți de trei luni, dar Iuliu Mureșan asigură că lucrurile nu vor rămâne așa. Conform fostului șef din Gruia, toți cei de la CFR își vor primi banii.

Reclamă 4 / 0/3

La CFR, problemele financiare sunt pe termen scurt, se rezolvă. Au contracte mari, au prime mari, e greu să asiguri în fiecare lună banii, dar o dată la două trei lunui se asigură”, a mai spus Iuliu Mureșan.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” Vezi toate știrile
Citește și