Închide meniul

EXCLUSIV | Jucătorii de la Botoşani nu au prime pentru meciul cu FCSB. Valeriu Iftime a anunţat când a vorbit ultima oară cu Gigi Becali

Antena Sport Publicat: 18 aprilie 2021, 12:37

EXCLUSIV | Jucătorii de la Botoşani nu au prime pentru meciul cu FCSB. Valeriu Iftime a anunţat când a vorbit ultima oară cu Gigi Becali

Hepta

Valeriu Iftime aşteaptă să facă noi afaceri cu Gigi Becali

  • FCSB - FC Botoşani e duminică, de la ora 21:00, LIVE TEXT pe AS.ro
  • Botoşaniul nu are prime pentru meciul cu FCSB

"Am spus că după ce câştigati voi, vă stabilesc eu prima. Deocamdată avem un obiectiv cât mai multe puncte să putem măsura un loc în clasament cât mai bun. Poate că Dumnezeu ne ajută dacă suntem virtuoşi şi sănătoşi la cap, să găsim iar drumul spre o calificare în Europa. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ar fi extraordinar pentru Botoşani. Pentru asta nu cred că există mai mare motivaţie. Nu cred că banii, 1000 de euro sau nu ştiu cât ar putea lua un jucător la un meci, să-i motiveze mai mult decât o asemenea performanţă", a spus Valeriu Iftime, în exclusivitate pentru AntenaSport. 

FCSB – FC Botoşani se dispută azi, de la ora 21.00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă

Valeriu Iftime: "Nu am mai vorbit cu Gigi Becali de la transferul lui Haruţ"

Iftime nu a mai vorbit cu prietenul Becali de la transferul lui Haruţ. Olimpiu Moruţan este jucătorul care îi poate băga în conturi 1.8 milioane de euro lui Iftime. Asta dacă Becali va încasa 20 de milioane de euro, aşa cum a anunţat că îşi doreşte. 

"Păi nu mai am fotbalişti. De la vânzarea lui Haruţ nu am mai vorbit cu Gigi Becali. Daca mai apare un fotbalist bun, mă împrietenesc pentru că nu e o prietenie, este un dialog care ţine de normalitate. Să dea Dumnezeu să-l vândă pe Miron sau la un moment dat pe Olimpiu Moruţan şi atunci iar vorbesc cu dumnealui, pentru că redeschid dialogul care ţine de partea comercială", a mai spus Iftime. 

Reclamă

FC Botoşani mai are procent de 9% dintr-un eventual transfer al lui Olimpiu Moruţan

Olimpiu Moruțan a ajuns la FCSB în 2018, când a fost transferat de la FC Botoșani pentru 700.000 euro și 20% dintr-un viitor transfer. Ulterior, Gigi Becali a mai virat alte 400.000 de euro în contul echipei lui Valeriu Iftime, iar procentul a fost redus la 10%.

După ce l-a cumpărat pe Haruţ, Gigi Becali a răscumpărat încă un procent, astfel că, în acest moment, Iftime mai deţine 9% din drepturile federative ale jucătorului. Atfel, dacă Moruţan ar pleca pe 20 de milioane de euro, moldovenii ar câştiga pe loc 1,8 milioane de euro.

Olimpiu Moruţan este cotat la două milioane de euro de transfermarkt.de. În acest sezon, jucătorul de la FCSB a adunat 27 de meciuri în toate competiţiile, marcând 6 goluri şi oferind şi 12 pase decisive.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
Vezi toate știrile