Închide meniul

EXCLUSIV | Laurențiu Reghecampf s-a implicat în scandalul dintre Gigi Becali și Anamaria Prodan! Mesaj categoric pentru finanțatorul de la FCSB

Antena Sport Publicat: 28 ianuarie 2021, 11:08

EXCLUSIV | Laurențiu Reghecampf s-a implicat în scandalul dintre Gigi Becali și Anamaria Prodan! Mesaj categoric pentru finanțatorul de la FCSB

Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan divorţează de Laurențiu Reghecampf

  • Anamaria Prodan, ironii la adresa lui Gigi Becali
  • Anamaria Prodan: ”L-au amenințat pe Dennis Man cu echipa a doua”

Viitorul tehnician al celor de la Universitatea Craiova i-a transmis un mesaj finanțatorului de la FCSB în care-i zice să nu mai vorbească de familia sa. În trecut, Reghecampf și Becali aveau o relație de prietenie foarte bună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurențiu i-a dat un mesaj lui Gigi Becali, i-a explicat absolut tot, și l-a rugat să uite, să nu mai vorbească de familia noastră niciodată”, a declarat Anamaria Prodan pentru AS.ro.

Anamaria Prodan: ”L-au amenințat pe Dennis Man”

Anamaria Prodan a vorbit și ea despre transferul lui Dennis Man la Parma și suține că jucătorul a fost presat să renunțe la contractul cu ea și amenințat că va fi trimis la echipa a doua.

Reclamă

Prodan l-a făcut praf pe Gigi Becali, despre care susține că nu are bărbăție și că este un om fals. ”Familia lui ar trebuie să fie mândră de ce a făcut el”, a răbufnit Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, scandal cu Gigi Becali

Mi se pare jenant ca Gigi Becali să facă așa ceva, în condițiile în care știe cât de mulți bani i-am adus, și cât m-am zbătut pentru jucătorii care azi sunt la el în echipă și nu i-am luat niciun ban. Asta ține de caracter și de foarte multe lucruri pe care nu le are. 

Reclamă

Asta ține de bărbăție, dacă ești un bărbat șmecher, și ai demnitate, nu ai voie să faci așa ceva. Poți să spui: ”Domne, vreau ca vărul meu să facă parte din deal”. Atunci aș fi zis ok. Dar ca să faci asemenea porcării. Argăseală a sunat pe la Lausanne, să încerce să îl scoată pe Dennis din contract. 

Anamaria Prodan, ironii la adresa lui Gigi Becali

Dennis a spus că nu vrea să iasă din contract. L-a amenințat că dacă nu iese, nu se mai duce la Parma, că îl trimite la echipa la doua. Mi se pare așa de urât. Este sub demintatea unui bărbat, sau a unui patron. Nici nu vreau să mai vorbesc. Nici să nu ne mai pronunțăm numele. Pentru mine este ceva uluitor. Niciodată nu o să mai colaborez cu el. 

Gigi Becali să se ducă la Biserică și să-i mulțumească lui Dumnezeu, să-i spună: sunt un om bun, nu sunt trufaș, nu sunt rău. Spoiala asta pe care o face el pe la televizor, cu omul lui Dumnezeu. Familia lui trebuie să fie mândră de ceea ce a făcut, fetele lui trebuie să fie mândre de ceea ce a făcut tatăl lor, mama lui, la fel”, a mai spus Anamaria Prodan la AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3
  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan
Diverse • 28 mart., 13:01
FOTO
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu