Închide meniul

EXCLUSIV | Marius Şumudică, convins să devină antrenorul lui CFR Cluj! Detalii spectaculoase din contract. Ce salariu poate avea şi ce prime de obiectiv fabuloase îi oferă campionii României

Alexandru Ivan Publicat: 1 iunie 2021, 23:46

Reclamă
EXCLUSIV | Marius Şumudică, convins să devină antrenorul lui CFR Cluj! Detalii spectaculoase din contract. Ce salariu poate avea şi ce prime de obiectiv fabuloase îi oferă campionii României

Mediafax Foto / Marian Ilie via Hepta

Marius Şumudică, aproape de CFR Cluj

Detaliile contractului lui Șumudică cu CFR Cluj au ieșit la iveală. Din informațiile AS.ro, „Șumi” va avea un salariu de 20.000 de euro pe lună. În comparație, fostul antrenor, Edi Iordănescu, primea cu 5.000 de euro mai puțin!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Detaliile contractului lui Șumudică cu CFR Cluj

Neluțu Varga, patronul echipei din Gruia, pune la bătăie o primă uriașă pentru câștigarea titlului: 100.000 de euro. De notat că și Gigi Becali i-a propus lui Șumudică aceeași primă de titlu, însă conducătorul lui FCSB a fost refuzat.

În plus, ardelenii îi pregătesc recompense consistente lui Șumudică dacă va reuși să ducă echipa în grupele Europa League. În cazul în care va ajunge cu CFR Cluj la masa bogaţilor Europei, în grupele Champions League, Șumudică va da o adevărată lovitură financiară. În conturi îi va intra o sumă record.

Marius Șumudică și-ar fi dat deja acordul să vină la CFR Cluj. Antrenorul care este liber de contract după despărţirea de Rizespor ar putea parafa înţelegerea în următoarele ore. Este aşteptat să vină să parafeze înţelegerea.

Marius Șumudică pregătește revoluția la CFR Cluj

Marius Şumudică pregăteşte o „revoluţie” în lotul lui CFR Cluj şi i-a anunţat deja Neluţu Varga şi lui Marian Copilu ce schimbări îşi doreşte să facă.

Reclamă
Reclamă 4

Nu mai puţin de nouă jucători sunt pe picior de plecare, anunţă gsp.ro. Şumi nu se va baza pe jucătorii aflaţi la finalul contractelor: Arlauskis, Sandomierski, Vinicius, Ben Youssef, Latovlevici, Luis Aurelio, Hoban, William şi Pereira.

Secunzii lui Şumudică, la CFR Cluj, ar urma să fie Cristi Petre şi Gabi Mărgărit. Va fi adus şi preparatorul fizic Ciprian Moscu. Antrenorul rămas liber de contract după despărţirea de Rizespor a reuşit cu conducătorii campioanei României ceea ce nu i-a ieşit cu Gigi Becali.

Marius Șumudică l-a refuzat pe Gigi Becali

Antrenorul care este pe cale să semneze cu CFR Cluj a fost aproape să ajungă chiar pe banca rivalilor ardelenilor, FCSB. Deși bătuse inițial palma cu Gigi Becali, „Șumi” s-a răzgândit în ultimul moment.

Reclamă

„El a zis că vine cu staff-ul lui, patru persoane. Eu am zis că nu îl dau afară pe Neubert. Ne-am rugat de el să îl luăm, s-a certat şi cu Reghecampf. El a spus: ‘Bine Gigi, nu mai vin’. Hai noroc!”, a declarat Gigi Becali în momentul în care au picat negocierile cu Şumudică.

În ceea ce privește contractul pe care Gigi Becali i l-a oferit lui Șumudică, oferta a fost similară cu ce îi oferă CFR Cluj acum. Avea o clauză de reziliere care l-ar fi ţinut „legat” de gruparea roş-albastră!

„I-am propus un contract bun. Ia 500.000 pentru Champions League, 200.000 pentru Europa League. 25.000 dacă intră în Conference League. Adică 20.000 pe lună plus încă cinci dacă intră în Conference. Să semneze, e un milion dacă reziliază”, a declarat Gigi Becali, în momentul negocierilor cu Marius Șumudică.

 

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:01

România – Olanda, în optimi la EURO 2024. Cu ce colos ne luptăm, de fapt, pentru sferturile de finală de la Campionatul European

22:56

„Incredibil! Nu am văzut în viaţa mea aşa ceva!” Meciul de la EURO 2024 care l-a şocat pe Marius Şumudică

22:52

Gigi Becali a dezvăluit că Daniel Popa are deja probleme la FCSB! Ce se întâmplă cu noul atacant al campioanei

22:31

Sepsi a condus-o pe Ferencvaros cu 4-0, însă scorul final a surprins pe toată lumea! Ce a reușit campioana din Ungaria

22:30

Programul complet al Marelui Premiu de Formula 1™ al Austriei. Marea cursă e duminică, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

22:14

„Mitralieră atomică!” Gigi Becali, „cucerit” de Alex Băluță! Pe ce poziție va juca la FCSB, după venirea lui Marius Ștefănescu

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist
Citește și