Închide meniul

Marius Şumudică pregăteşte o „revoluţie” în lotul lui CFR Cluj! Nouă jucători pleacă de la campioana României. Ce obiective are Şumi!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 iunie 2021, 22:36

Marius Şumudică pregăteşte o „revoluţie în lotul lui CFR Cluj! Nouă jucători pleacă de la campioana României. Ce obiective are Şumi!

Marius Şumudică, după eșecul din Supercupa României

Hepta

Neluţu Varga l-a convins pe Şumudică să vină în Gruia pentru a se lupta în preliminariile UEFA Champions League. Acesta este pe punctul de a parafa o înţelegere valabilă pe două sezoane şi va avea obiective măreţe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică pregăteşte o „revoluţie” în lotul lui CFR Cluj. Pe ce jucători nu contează

Şefii lui CFR Cluj nu se gândesc la grupele Ligii, dar nici nu se mulţumesc cu o simplă prezenţă în Conference League. Potrivit gsp.ro, aceştia i-au cerut lui Şumudică să ducă echipa în grupele Europa League!

Marius Şumudică pregăteşte o „revoluţie” în lotul lui CFR Cluj şi i-a anunţat deja Neluţu Varga şi lui Marian Copilu ce schimbări îşi doreşte să facă. Nu mai puţin de nouă jucători sunt pe picior de plecare, anunţă sursa citată anterior. Şumi nu se va baza pe jucătorii aflaţi la finalul contractelor: Arlauskis, Sandomierski, Vinicius, Ben Youssef, Latovlevici, Luis Aurelio, Hoban, William şi Pereira.

Secunzii lui Şumudică, la CFR Cluj, ar urma să fie Cristi Petre şi Gabi Mărgărit. Va fi adus şi preparatorul fizic Ciprian Moscu. Antrenorul rămas liber de contract după despărţirea de Rizespor a reuşit cu conducătorii campioanei României ceea ce nu i-a ieşit cu Gigi Becali.

El a zis că vine cu staff-ul lui, patru persoane. Eu am zis că nu îl dau afară pe Neubert. Ne-am rugat de el să îl luăm, s-a certat şi cu Reghecampf. El a spus: ‘Bine Gigi, nu mai vin’. Hai noroc!„, a declarat Gigi Becali în momentul în care au picat negocierile cu Şumudică.

Reclamă
Citește și:

Edi Iordănescu a decis să plece de la CFR Cluj

Edi Iordănescu pleacă de la CFR Cluj. Antrenorul a anunţat şi-a anunţat despărţirea de campioana României prin intermediul unui mesaj pe reţelele de socializare.

Contractul meu cu CFR se termină oficial în câteva zile şi doresc să mulţumesc din suflet echipei, băieţii au fost speciali şi mă bucur că am reuşit această performanţă extraordinară împreună. Am lucrat cu un grup deosebit, total profesionist, de care nu ai cum să nu te ataşezi.

Fiecare în parte va rămâne în sufletul meu. Mulţumesc preşedintelui, care a crezut necondiţionat în mine şi a fost mereu un factor major de echilibru, patronului, care ştiu ce eforturi face pentru echipă şi cât suflet pune şi întregii conduceri.

Reclamă 4 / 0/3

Mulţumesc suporterilor pentru momentele speciale de la ultimul joc şi pentru dragostea lor pentru echipă şi nu în ultimul rând staff-ului tehnic care a fost la nivel înalt, staff-ului medical şi tuturor celor implicaţi în activitatea zilnică a echipei!! Sunt mândru că am reprezentat Clujul şi clujenii!! HAI CFR, CAMPIOANA ROMÂNIEI!!

PS – Nu am venit pentru bani la CFR şi nu plec pentru bani. Nu am un acord dat în altă parte şi nu ştiu ce o să-mi ofere viitorul. Am refuzat orice fel de contact până în acest moment şi prioritate a avut mereu CFR, doar că uneori în viaţă, chiar dacă există o dorinţă comună, există riscul să nu găseşti calea comună!!”, a scris Edi Iordănescu pe Facebook.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” Vezi toate știrile
Citește și