Închide meniul

EXCLUSIV | Mirel Rădoi, așteptat la Craiova! Ce spune conducerea oltenilor de posibilitatea ca selecționerul să ajungă în Bănie

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 16 noiembrie 2020, 11:37 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:08

EXCLUSIV | Mirel Rădoi, așteptat la Craiova! Ce spune conducerea oltenilor de posibilitatea ca selecționerul să ajungă în Bănie

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Mirel Rădoi este selecţionerul României

Contactat de AS.ro, managerul general al oltenilor, Marcel Popescu nu a negat varianta cu Rădoi la Craiova, dar nu a dorit să comenteze pe marginea acestui subiect, atâta timp cât România are meci cu Irlanda de Nord.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marcel Popescu consideră că Mirel Rădoi ar putea antrena oriunde

Îl văd oriunde pe Mirel Rădoi. El poate să fie și la o echipă în China. Este unul dintre antrenorii care vor face carieră în fotbalul internațional. Aici nu este să-l văd. Fiecare soldat are bastonul de mareșal. 

Nu vreau să comentăm subiectul ăsta, din respect pentru echipa națională. Haideți să-i dăm puțină liniște și respect”, a declarat Marcel Popescu pentru AS.ro.

Marcel Popescu a vorbit și despre situația lui Papură

Managerul celor de la Universitatea Craiova a vorbit și depsre situația lui Corneliu Papură, care va fi pe bancă la meciul următor cu Botoșani. Oltenii mereg în Moldova decimați de COVID-19.

Nu știm ce facem cu Papură. Noi suntem o familie aici. Mă întrebi acum ce facem dacă o să câștigăm campionatul, dacă pleacă Cicâldău, nu știu ce o să fie. În momentul de față, tot ce ne interesează este să ne apărăm poziția pe care suntem. 

Reclamă

O să vedem cum o să fie. Sâmbătă suntem la Botoșani. Nu-l avem pe Bancu, nu-l avem pe Vătăjelu. Cicâldău și Baiaram, chestia asta este atât de destabilizatoare, pregătești ceva și iese altceva. Uită-te la Dinamo Kiev, la PSG, cu Norvegia. Este o loterie ce se întâmplă”, a mai spus Marcel Popescu.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:24 Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă! Ce se întâmplă cu mijlocaşul, înainte de FCSB – Rapid 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și