Închide meniul

EXCLUSIV | Miriuță, avertisment pentru jucătorii lui Hermannstadt. "Îi învăț să nu mai scuipe. Le dau și câte o amendă!"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 mai 2020, 15:20

EXCLUSIV | Miriuță, avertisment pentru jucătorii lui Hermannstadt. "Îi învăț să nu mai scuipe. Le dau și câte o amendă!"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Vasile Miriuță are o misiune dificilă la antrenamentele lui Hermannstadt

Nici jucătorii lui nu pot ieși din casă cât timp România este sub stare de urgență. De pe 15 martie îi așteaptă reguli stricte și vor avea dificultăți în a se adapta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorii lui Hermannstadt riscă să fie amendați de Vasile Miriuță

Dacă Liga 1 se va relua, partidele se vor disputa fără spectatori. Fotbaliștilor le va fi interzis să scuipe sau să dea mâna la începutul meciului.

"Cred că e mai ușor să nu dai mâna. Cu scuipatul e mai…și eu am fost fotbalist și mai scuipam și eu, ăsta e adevărul. Mai uiți, poate, dar se pot obișnui. Dacă avem patru săptămâni până se reiau meciurile, în acea perioadă îi pot învăța pe băieți să nu mai scuipe în timpul antrenamentului. Le dau câte o amendă dacă scuipă și atunci se vor obișnui să nu o mai facă", a declarat Vasile Miriuță în exclusivitate pentru AntenaSport.

Pe bancă, antrenorii ar putea fi obligați să poarte mască. Miriuță anunță că ar trebui să își confecționeze una specială.

"Ar trebui ca masca să aibă mai multe găuri, să mă audă jucătorii. Altfel e o problemă, dacă purtând masca nu pot să strig la jucători. Nu știu dacă m-ar deranja, dar nici bine nu ar fi. Dacă va trebui să purtăm acele măști nu cred că va fi un antrenor care să nu le poarte", a reacționat antrenorul lui Hermannstadt.

Reclamă

Meciurile din Liga 1 ar putea să se dispute începând cu 3 sau 13 iunie. După două etape disputate din playout, Hermannstadt ocupă locul trei. Este la egalitate de puncte cu Dinamo.

Recomandări

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:06 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele probabile 14:06 Răzvan Burleanu, despre situaţia lui Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „Vorbim în fiecare zi”. Principalul obiectiv 13:02 Miza uriaşă pentru Bernadette Szocs, la Saudi Smash 2024. Turneul de tenis de masă e live în AntenaPLAY (1-11 mai) 12:46 NEWS ALERTIstvan Kovacs va arbitra la EURO 2024! 4 români, pe lista anunţată de UEFA 12:37 „Lovitură pentru Şcoala de Antrenori?” Ce a putut spune Răzvan Burleanu despre Gigi Becali: „Nu are nevoie de licenţă!” 12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” 12:00 Al Hilal – Al Ain, 21:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul complet al returului semifinalelor Ligii Campionilor Asiei 11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” 11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz Vezi toate știrile
Citește și