Închide meniul

EXCLUSIV | Misiune imposibilă pentru CFR: "Edi e un antrenor foarte bun, dar nu va reuşi să califice echipa"

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 10 decembrie 2020, 9:54 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:06

EXCLUSIV | Misiune imposibilă pentru CFR: "Edi e un antrenor foarte bun, dar nu va reuşi să califice echipa"

SportPictures / Flaviu Buboi / Sport Pictures via Hepta

Edi Iordănescu este antrenorul celor de la CFR

Dumitru Dragomir nu are însă încredere în cei de la CFR că vor putea să se califice, dar susţine că Edi Iordănescu nu are obiectiv primăvara europeană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dumitru Dragomir nu crede în şansele celor de la CFR

"Este un om serios. Antrenor bun, bun de tot, dar nu va reuși să califice echipa în primăvară, nici nu are obiectiv asta. 

Dar e un antrenor foarte bun şi poate face treabă la Cluj", a declarat Dumitru Dragomir pentru AS.ro.

Edi Iordănescu încearcă să ducă CFR în primăvara europeană

Young Boys şi CFR Cluj luptă pentru un loc în şaisprezecimile Europa League. Partida din Elveţia se va disputa joi, de la ora 19:55, în format LIVE TEXT pe as.ro.

Calculele sunt simple pentru CFR, în Grupa A, una câştigată de AS Roma. Campioana României are nevoie de o victorie cu Young Boys pentru a prinde primăvara europeană. Orice alt rezultat îi duce pe elveţieni mai departe.

Reclamă

Edi Iordănescu l-a înlocuit pe Dan Petrescu pe banca ardelenilor şi a debutat cu o victorie, 2-0 la Iaşi. El speră la a doua calificare la rând în primăvara europeană.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal în tribune: ce au scandat fanii moldovenilor 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 20:12 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. Repriză „nebună” în Moldova! „Câinii” şi-au dat autogol, au rămas în 10 şi au avut un gol anulat! 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor Vezi toate știrile
Citește și