Închide meniul
Video

EXCLUSIV | "Nu au bani să dea o friptură!" Dumitru Dragomir, val de ironii la adresa spaniolilor de la Dinamo: "Unii nu au nici după ce bea apă"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 decembrie 2020, 20:09 / Actualizat: 12 mai 2021, 12:55

Dinamo are reunirea pe 3 ianuarie, iar Jerry Gane se teme că va fi singur. Dacă nu vor fi plătiţi, străinii nu mai au de gând să se întoarcă, iar jucătorii români ameninţă cu greva. Dragomir e de părere că la Dinamo e o problemă mai mare decât lipsa banilor. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Acolo este deranj mare, o şmecherie românească bine pusă la punct. Aşa ceva n-am mai văzut, nici n-am auzit până acum nici în lumea a treia. Au venit unii, săracii, care n-au nici după ce bea apă", a spus Dumitru Dragomir pentru Antena Sport. 

Dragomir: "Nu au bani să dea o friptură la jucători!"

La Adunarea Generală a Acţionarilor, Pablo Cortacero a promis, din nou, o infuzie de capital de milioane de euro. Dragomir nu mai crede nici el în vorbele spaniolilor de la Dinamo. Astfel, Pablo Cortacero a revenit luni în ţară şi a luat parte la şedinţa de la stadionul Dinamo în care s-a decis mărirea capitalului cu 5 milioane de euro şi care a provocat ulterior un scandal uriaş la hotelul Rin

"Când îi aud că ei fac mărire de capital de 5 milioane şi ei n-au să dea o friptură la echipă", a mai spus Dumitru Dragomir. 

Dinamo a încheiat turul în play-out

Dinamo a încheiat turul acestui sezon pe locul 11, cu 18 puncte, din 15 meciuri. După un început dezastruos de sezon, ”câinii” și-au revenit pe final.

Reclamă

Compania Benel International SA, reprezentată de spaniolul Pablo Cortacero, a preluat Dinamo în vară, dar aceștia nu au virat banii promiși, lucru care l-a făcut pe Cosmin Contra să plece de la echipă.

Formația a fost pregătită de Jerry Gane, în ultimele meciuri, iar acesta se va prezenta și pe 3 ianuarie, la reunirea echipei.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Dumitru Dragomir a vorbit despre situaţia de la Dinamo
  • Cum i-a irionizat fostul şef al Ligii pe spanioli

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:05 Motivul pentru care Dan Petrescu nu a ajuns încă la CFR Cluj. De ce nu încearcă să salveze sezonul ardelenilor 18:50 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele de start 18:36 NEWS ALERTSimona Halep s-a retras din turneul de la Madrid! Motivul din spatele deciziei româncei 18:34 Ce notă a primit George Pușcaș, după ce a marcat în Bari – Pisa 1-1! I-a impresionat pe specialiști, după ce și-a salvat echipa 18:17 Marele Premiu de Formula 1™ al Chinei va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, duminică, de la 10:00 18:17 Foto„Cobra” Adrian Ilie a împlinit 50 de ani! Mesajul plin de emoţie primit de la fiica lui, Milana 18:16 “Povestea mea a fost fantastică” Gabrine Muguruza și-a anunțat retragerea din tenis! Anunțul care a surprins pe toată lumea 18:15 LIVE TEXTFCU Craiova – Dinamo 0-1. „Câinii” au făcut șah-mat apărarea oltenilor! Șutul lui Milanov l-a învins pe Gurău 18:06 „Suntem capabili” Luis Enrique, obiectiv uriaș în ultimul sezon al lui Kylian Mbappe la PSG. Ce le-a transmis jucătorilor 17:49 „După îl vinde cu 15 milioane” Dumitru Dragomir știe ce transfer trebuie să facă Gigi Becali la FCSB Vezi toate știrile
Citește și