Închide meniul
EXCLUSIV

„Nu contează că e din România!” Ce trebuie să facă Octavian Popescu pentru a valora 40 de milioane de euro. Mesajul lui Giovanni Becali pentru „perla” lui FCSB

Publicat: 26 iunie 2021, 21:45

„Nu contează că e din România! Ce trebuie să facă Octavian Popescu pentru a valora 40 de milioane de euro. Mesajul lui Giovanni Becali pentru „perla lui FCSB

Octavian Popescu, noul preferat al lui Gigi Becali de la FCSB

Octavian Popescu, FCSB SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

  • Ce trebuie să facă Octavian Popescu pentru a valora 40 de milioane de euro
  • Mesajul lui Giovanni Becali pentru „perla” lui FCSB

Giovanni Becali i-a transmis lui Octavian Popescu să facă impresie şi în Conference League. În acest fel, „perla” roş-albaştrilor ar ajunge să valoreze zeci de milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Ce-ar fi să dea şi Octavian Popescu două goluri, o tripletă în Conference League?! Steaua (n.r. FCSB) să se califice, să joace o semifinală de Conference, să mai dea doua goluri! Ia să vezi 35-40 de milioane cum vin! N-are importanţă că e din România”, a spus Giovanni Becali, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Fostul impresar, care îl reprezintă pe fotbalistul în vârstă de 18 ani, prin intermediul firmei sale de impresariat, este convins că Gigi Becali l-ar fi refuzat şi dacă îi prezenta o ofertă de 18 milioane de euro.

Reclamă

„Gigi are bani şi îşi permite să nu îl vândă pe 13 milioane pe Popescu. Şi de 18 (n.r. milioane) dacă primeam, Gigi nu, nu…! Gigi ar fi mulţumit cu 50 de milioane (n.r. râde)!”, a mai spus Giovanni Becali.

Citește și:

Giovanni Becali, despre Octavian Popescu: „Am avut ofertă de 13 milioane”

Un club important din Europa a fost dispus să achite 13 milioane de euro pentru Octavian Popescu. Gigi Becali i-a spus vărului său că are de gând să aştepte.

Reclamă

„Am avut ofertă de 13 milioane! Ofertă pe care orice alt club din România o accepta. Alţii se roagă să ajungă un jucător acolo. Gigi a refuzat-o! Să vedem când va veni una de 25 ce va zice! Sau de 30.

Şi Gigi zice: ‘Bă, dacă ăştia aruncă cu bani aşa, poate îmi aruncă şi mie unul 30-40 de milioane, nu?! Hai să aştept’. Acest jucător e pe buzele multor manageri, manageri care decid”, a declarat Giovanni Becali pentru AntenaSport.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”