Închide meniul

EXCLUSIV | Oltenii "au luat foc" şi cer îngheţarea campionatului! "Să se facă o testare în masă! Ne e teamă!"

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 18 iulie 2020, 15:50 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:33

EXCLUSIV | Oltenii "au luat foc" şi cer îngheţarea campionatului! "Să se facă o testare în masă! Ne e teamă!"

Mediafax Foto / Mediafax Foto via Hepta

Sorin Cârţu este preşedintele LPF

Sorin Cârţu consideră că nu este normal ca cei de la CFR să joace când totul este aproape clar şi solicită LPF ca şi meciul lor cu Botoşani, care era programat în această etapă, să se dispute în acelaşi timp cu al ardelenilor cu FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sorin Cârţu: "Capetele luminate de la Ligă să decidă"

"Nu avem ce să comentăm, dacă li s-a întâmplat asta. Nu suntem de acord ca ei să joace în 30 iulie, când lucrurile sunt terminate. Din punctul meu de vedere ar trebui să jucăm toţi în acelaşi timp, sau să se îngheţe campionatul. Ar trebui să jucăm şi noi meciul cu Botoşani în acelaşi timp cu ei, sau să îngheţe toată lumea. S-au înmulţit cazurile astea de COVID, să îngheţe domne campionatul.

Normal că ne este teamă. De unde până unde să se decidă situaţia în felul ăsta. Suntem două echipe care suntem interesate de ce se întâmplă în meciurile astea. Dacă nu sunt jucate în aceeaşi etapă, în acelaşi timp, nu are rost atunci, nu are rost să se mai joace. Să îngheţe campionatul. Nu e vorba de boicotat meciul cu Botoşani. 

Liga trebuie să găsească o soluţie în care să nu prejudicieze nicio echipă. Liga trebuie să decidă. Sunt capetele luminate ale fotbalului, la Ligă. Să decidă. Dar nu trebuie să dezavantajeze nicio echipă, prin programări din astea… ", a declarat Cârţu pentru AntenaSport.

Cârţu cere testarea în masă a echipelor

Mai mult, Sorin Cârţu a solicitat testarea în masă în Liga 1. Preşedintele oltenilor susţine că toate echipele din campionatul intern ar trebui să refacă testele luni.

Reclamă

"Toată lumea din fotbal să fie testată obligatoriu luni. Toată lumea să fie testată, din play-off, din play-out. Trebuie să vedem ce se întâmplă", a mai spus Sorin Cârţu.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
Vezi toate știrile
Citește și