Închide meniul

EXCLUSIV | Planuri mari pentru Dorin Goian! Cum se pregăteşte pentru meseria de antrenor

Reclamă

Antena Sport Publicat: 21 mai 2020, 19:20

EXCLUSIV | Planuri mari pentru Dorin Goian! Cum se pregăteşte pentru meseria de antrenor

Dorin Goian, dezvăluiri incendiare

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Dorin Goian a luat anul trecut una dintre cele mai mari note la examenul de admitere pentru cursurile de obţinere a licenţei PRO. Doar selecţionerii Rădoi şi Mutu l-au depăşit. Goian a antrenat deja în Liga 3, la Bucovina Rădăuţi, iar într-o bună zi visează să ajungă pe banca lui FCSB. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"E puţin cam devreme să mă gândesc acum la Steaua Bucureşti (n.r FCSB). Clar, mi-aş dori enorm de mult, într-un viitor, să am şansa să antrenez acolo. Deocamdată, cel puţin la nivel de experienţă, încă am de acumulat", a declarat Dorin Goian, în exclusivitate pentru AntenaSport. 

Dorin Goian: "Când echipa câştigă, criticile patronului nu mai sunt atât de dese"

În perioada în care a îmbrăcat tricoul roş-albaştrilor, Dorin Goian a cucerit două titluri şi a ajuns până în semifinalele Cupei UEFA. În 2009, s-a transferat la Palermo, apoi a mai trecut pe la echipe precum Rangers, Spezia şi Asteras Tripoli. Fundaşul devenit antrenor ştie exact ce trebuie să facă pentru a lucra cu Gigi Becali.  

"Steaua (n.r. FCSB) este o echipă mare, tot timpul a fost presiune şi când lucrurile merg bine şi echipa câştigă, toate sunt OK. Când încep să nu mai apară rezultate, atunci clar că vin şi criticile. Clar, când echipa câştigă, joacă bine şi criticile din partea patronului nu mai sunt atât de dese", a spus Goian pentru AntenaSport. 

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României Vezi toate știrile
Citește și