Închide meniul

EXCLUSIV | Reacţia celor de la Clinceni, după ce arbitrul meciului cu Sepsi a fost depistat pozitiv cu COVID-19

Silviu Corneanu Publicat: 4 iulie 2020, 12:52 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:58

Reclamă
EXCLUSIV | Reacţia celor de la Clinceni, după ce arbitrul meciului cu Sepsi a fost depistat pozitiv cu COVID-19

Academica Clinceni - Sepsi

Mediafax Foto / Eduard Vinatoru via Hepta

Team-managerul celor de la Clinceni, Sorin Paraschiv, consideră că jucătorii lui Ilie Poenaru nu sunt în pericol, deoarece s-a respectat întocmai protocolul impus de Ministerul Sănătăţii şi Ministerul Tineretului şi Sportului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sorin Paraschiv: "Nu ne-am speriat"

"Nu ne-am speriat pentru că protocolul meciului a fost urmat întocmai. S-au urmat pașii care trebuiau. El nu a fost în contact cu noi. Nu cred ca vor fi probleme. Noi vom face și săptămâna viitoare o testare. 

A arbitrat cu mănuși. S-a păstrat distanţa recomandată. A fost în aer liber, la vestiare nu a luat nimeni contact cu arbitrul. Nu cred ca vor fi probleme. Nu am primit nimic de la DSP", a declarat Paraschiv pentru AntenaSport.

LPF nu va lua nicio măsură

"Am aflat despre ce este vorba. Momentan nu se întâmplă nimic. Suntem în legătură cu CCA. Arbitrul de diseară, de la FCSB-Botoşani, a fost schimbat. Atât timp cât cluburile nu fac obiectul unei anchete epidemiologice, programările rămân valabile. Într-o partidă de fotbal, arbitrul nu stă faţă în faţă, timp de 15 minute, cu un jucător.

Se consideră contact atunci când stai în aer liber, timp de 15 minute, la o distanţă mai mică de 2 metri, ceea ce nu este cazul la un meci de fotbal. Un club va fi oprit de la programare doar dacă face obiectul unei anchete epidemiologice", a declarat Justin Ştefan pentru AntenaSport.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări
Live Antena Sport
Citește și:

Va trece România de grupe la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
22:37

VideoSora lui Radu Drăguşin organizează nunta Larisei Iordache cu Cristian Chiriţă: „Ne-a făcut toate poftele”!

22:34

„Probabil va fi convocat!” Surpriză uriașă la echipa națională înainte de EURO 2024! Soluție de urgență pentru Edi Iordănescu

22:11

România – Bosnia 4-1, la Campionatul European de minifotbal! Tricolorii s-au distrat cu țara gazdă și au ajuns în semifinale

22:11

FotoImagini de la antrenamentul oficial al naţionalei înainte de România – Liechtenstein, meci transmis pe Antena 1 şi în AntenaPLAY!

21:39

VideoFetele din naţionala de fotbal a României le ţin pumnii „tricolorilor” la EURO 2024! Care este scandarea care le dă energie

21:36

Genoa i-a decis viitorul lui George Pușcaș! Ce se întâmplă cu atacantul naționalei, după EURO 2024

1 FotoFiicele lui Gică Popescu, Ilie Năstase și Adi Ilie au uluit pe toată lumea la o prezentare de modă. Cât de frumoase sunt 2 FotoBorussia Dortmund – Real Madrid 0-2! Real a cucerit cea de a 15-a Ligă a Campionilor din istorie! E a 5-a şi pentru Ancelotti! 3 FotoCristi Borcea: „Nu e uşor să fii milionar”. Din ce face, în 2024, milioane de euro. Afacerea uluitoare care l-a umplut de bani 4 FotoIanis Hagi şi Elena Tănase pun la punct ultimele detalii pentru „nunta anului”! Decorul de vis în care îşi vor uni destinele 5 FotoSimona Halep, mesaj superb pentru mama ei, de ziua acesteia! Postarea tenismenei a adunat rapid aproape 15.000 de like-uri! 6 FotoAlexandru Mitriță, gata să plece de la Universitatea Craiova! Starul oltenilor a primit oferte fabuloase
Citește și