Închide meniul

EXCLUSIV | Săptămână decisivă la Dinamo. Dusan Uhrin a dat un ultimatum pentru a rămâne. „Nu ştiu cu ce patron să vorbesc!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 iunie 2021, 15:18

EXCLUSIV | Săptămână decisivă la Dinamo. Dusan Uhrin a dat un ultimatum pentru a rămâne. „Nu ştiu cu ce patron să vorbesc!

Dusan Urhin, prima reacţie după eşecul cu Rapid

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Antrenorul care i-a salvat in extremis pe „câini” de la retrogradare l-a „taxat” din nou pe Pablo Cortacero, patronul spaniol care este de negăsit. Uhrin nu a primit niciun ban din momentul în care a fost adus de fani şi începe să-şi piardă răbdarea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Săptămână decisivă la Dinamo. Dusan Uhrin cere transferuri pentru a nu îşi da demisia

Nimeni nu ştie care este situaţia la Dinamo. Mai am contract un an cu Dinamo, dar nu ştiu ce se va întâmpla pentru că trebuie să hotărâm mai multe lucruri. Eu mi-aş dori să rămân, dar numai dacă situaţia va fi ok. (Reporter: Vorbiţi cu patronul?) Nu ştiu care patron! Eu vorbesc aproape în fiecare zi cu Mario Nicolae.

Eu am făcut un plan, dar nu ştiu dacă şi cei de la Dinamo au planuri. Asta este problema! Eu nu am primit niciun salariu până acum. Nu este vorba despre bani acum, ci vreau să văd o strategie„, a declarat Dusan Uhrin pentru AS.ro.

Uhrin aşteaptă întăriri pentru a se putea lupta la un loc în play-off. Antrenorul lui Dinamo a transmis un mesaj categoric.

Putem lua doar jucători liberi de contract şi am o listă făcută, dar nimic nu s-a întâmplat până acum. Au spus că săptămâna asta vor fi modificări, dar e deja marţi.

Reclamă

Trebuie să transferăm câţiva jucători. Vreau să am o echipă bună, dacă rămân. Nu îmi doresc să jucăm meciuri din play-out„, a precizat tehnicianul din Cehia.

Dinamo negociază cu Gabi Torje

Este o săptămână decisivă la Dinamo. Dinamo negociază cu Gabi Torje. Mijlocaşul ar putea reveni, după trei ani, la gruparea din Ştefan cel Mare. Internaţionalul român este liber de contract din luna aprilie, când s-a despărţit de divizionara secundă din Turcia, Bandirmaspor.

Din cauza problemelor financiare grave cu care se confruntă, „câinii” au interzis de la FIFA să transfere jucători cu bani. Totul a pornit de la reclamația făcută de fundașul spaniol Isma Lopez.

Reclamă 4 / 0/3

Da, Torje e o variantă pentru Dinamo. Discutăm zilnic cu mister Uhrin și vom vedea până la final ce va fi. Sunt foarte mulți jucători interesanți pentru Dinamo care ezită să dea un răspuns acum.

Sunt jucători în vacanță, sunt jucători din străinătate, care așteaptă oferte tot de afară. Am un mesaj pentru fanii noștri. Trebuie răbdare, nu vom avea parte de transferuri interesante sau spectaculoase prea curând.

Ne vom mișca greu, așa cum am făcut noi, ca nație”, a spus Mario Nicolae, managerul lui Dinamo, la digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:58 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou Vezi toate știrile
Citește și