Închide meniul

„Cred că e momentul pentru transfer!” Florin Tănase vrea să plece de la FCSB. Mesaj pentru Gigi Becali: „Trebuie să se schimbe ceva! Dacă se va continua aşa, va fi tot locul 2”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 mai 2021, 0:07 / Actualizat: 26 mai 2021, 1:58

„Cred că e momentul pentru transfer! Florin Tănase vrea să plece de la FCSB. Mesaj pentru Gigi Becali: „Trebuie să se schimbe ceva! Dacă se va continua aşa, va fi tot locul 2

Sport Pictures / Răzvan Păsărică via Hepta

Florin Tănase ar vrea să plece de la FCSB

Florin Tănase, despre plecarea de la FCSB – a fost unul dintre subiectele abordate de căpitanul roş-albaştrilor după derby-ul cu CFR Cluj. Florin Tănase a avut un sezon de vis la FCSB. A marcat 24 de goluri şi a devenit golgheterul României. Chiar şi aşa, căpitanul celor de la FCSB nu şi-a putut vedea visul cu ochii: să câştige primul său titlu de campion.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Tănase crede că este momentul să plece de la FCSB, după cel mai bun sezon al carierei. A marcat 24 de goluri şi a ieşit golgheterul Ligii 1. Tănase a explicat şi de ce a vrut să joace cu CFR Cluj, deşi putea să rămână în vacanţă. Căpitanul FCSB s-a referit şi la decizia lui Gigi Becali de a-l numi pe Dinu Todoran antrenor la FCSB.

Florin Tănase, despre plecarea de la FCSB: „Cred că este momentul pentru un transfer

Am ales să joc, pentru că am considerat că meciul este cel mai bun antrenament. Urmează două meciuri la echipa naţională şi am considerat că este prea lungă perioada. Am aici cinci ani la Steaua (n.r. – FCSB), am făcut anul acesta un sezon bun şi cred că este momentul pentru un transfer. Dacă nu, eu mai am un an şi jumătate de contract. Am citit şi eu în presă că este un nou antrenor, este alegerea conducerii şi nu pot să comentez acum„, a declarat Florin Tănase, conform Telekomsport.

Florin Tănase, cu gândul la transfer, îi trimite un mesaj lui Gigi Becali

În cazul în care nu va pleca, Florin Tănase e dispus să rămână până la finalul contractului la FCSB. Căpitanul echipei a avut un mesaj şi pentru Gigi Becali, dacă vrea să câştige titlul. FCSB a devenit ultima dată campioană în 2015.

Am fost mult timp pe primul loc în acest sezon, din păcate şi accidentările şi-au spus cuvântul pe acest final de sezon. Ca in fiecare an. Aşa se întâmplă la noi, în play-off rămânem fără o bancă puternică, trebuie să se schimbe ceva din sezonul următor, pentru că dacă se va continua aşa tot locul 2„, a mai spus Florin Tănase.

Reclamă

Gigi Becali a anunţat că Florin Tănase va pleca

Becali a anunțat plecarea lui Tănase, într-un interviu acordat AS.ro. Finanțatorul FCSB este convins că va fi dificil să-l mai țină pe golgheterul Ligii 1, ținând cont de faptul că are și 26 de ani și își dorește să prindă un transfer în afară.

”Tănase este posibil să plece, cum să-l mai ții? Este golgheter, pleacă Tănase. Nu mai poți să-l ții pe Tănase. 5 milioane sunt bani puțin pentru Tănase, o să dea cineva imediat”, a spus Gigi Becali la AS.ro.

Citește și:
Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român Vezi toate știrile
Citește și