Închide meniul
Video

EXCLUSIV | Thomas Neubert iubeşte româneşte. Omul care-i face puternici pe Man şi Coman şi-a amânat nunta şi o chinuie cu antrenamentele pe soţia sa

Reclamă

Antena Sport Publicat: 2 septembrie 2020, 17:50

Thomas Neubert şi Andreea sunt împreună de opt ani. Omul care pune muşchi pe jucătorii de la FCSB a cunoscut-o pe soţia lui în farmacie. Noroc că era racit. Aşa a dat şi norocul peste el. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Când am început să mă simt mai bine şi am început să văd mai bine…m-am gândit: ok, poate o invit la o cafea!", a glumit preparatorul fizic de la FCSB.

"Mi-a spus că este antrenor la Steaua. Şi zic: nu poţi să fii antrenor la Steaua, pentru că antrenor la Steaua este Reghe. Aveam o prietenă, lucram împreună, şi i-am spus, bărbatul ăsta trebuie să fie al meu!", a reacţionat şi Andreea Neubert.

În acest an, Tommy şi Andreea s-au cununat la Starea Civilă. Din cauza pandemiei, n-au apucat să facă şi nunta. Rochia de mireasă a fost cumpărată deja.

"Nu am voie să mă îngraş un an de zile, rochia este fixă. Probabil o să mă antreneze acasă", a dezvăluit Andreea.

Reclamă

Acasă, Neubert nu e omul care îi chinuie pe jucători la antrenamente. Cei doi au şi un câine de care au mare grijă.

"Normal că sunt un bărbat norocos. Stă chiar lângă mine, aş putea să spun altceva?", a spus Thomas Neubert.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Pandemia i-a schimbat planurile lui Neubert
  • Preparatorul fizic de la FCSB şi-a amânat nunta

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” 14:06 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele probabile 14:06 Răzvan Burleanu, despre situaţia lui Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „Vorbim în fiecare zi”. Principalul obiectiv 13:02 Miza uriaşă pentru Bernadette Szocs, la Saudi Smash 2024. Turneul de tenis de masă e live în AntenaPLAY (1-11 mai) 12:46 NEWS ALERTIstvan Kovacs va arbitra la EURO 2024! 4 români, pe lista anunţată de UEFA 12:37 „Lovitură pentru Şcoala de Antrenori?” Ce a putut spune Răzvan Burleanu despre Gigi Becali: „Nu are nevoie de licenţă!” 12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” 12:00 Al Hilal – Al Ain, 21:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul complet al returului semifinalelor Ligii Campionilor Asiei 11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” 11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa Vezi toate știrile
Citește și