Închide meniul

EXCLUSIV | Uite Crețu, nu e Crețu! Lovitură pentru Gigi Becali! Ce se întâmplă cu transferul lui Alexandru Crețu la FCSB

Silviu Corneanu Publicat: 18 mai 2021, 10:04

Reclamă
EXCLUSIV | Uite Crețu, nu e Crețu! Lovitură pentru Gigi Becali! Ce se întâmplă cu transferul lui Alexandru Crețu la FCSB

Hepta

Gigi Becali, refuzat de Valeriu Iftime

Dorit de Gigi Becali la FCSB, dar și de CFR Cluj, Crețu nu vrea să revină în România. Din informațiile AS.ro, mijlocașul central este dorit în Turcia, Rusia, Emirate, dar și în Croația, iar prioritar pentru el este să rămână în străinătate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Inernaționalul român este liber de contract după ce și-a reziliat înțelegerea cu Maribor. Crețu a evoluat în 23 de partide în acest sezon, reușind să marcheze două goluri și să le ofere colegilor două pase de gol.

Lovitură pentru Gigi Becali

Finanțatorul celor de la FCSB a spus în mai multe rânduri că l-ar dori la echipă pe Crețu, iar ratarea transferului său ar fi chiar o lovitură pentru patronul roș-albaștrilor.

Gigi a spus că e un jucător interesant Crețu, nu vreau să pomenesc nume ca să nu influențez negocierile. Devin mai scumpi jucătorii dacă anunțăm că îi vrem noi.

Eu nu mai hotărăsc achizițiile, patronul decide, eu sunt implicat doar atât cât îmi permite societatea”, a spus Mihai Stoica într-un live pe Facebook.

Reclamă

Alexandru Crețu, sfătuit să nu meargă la FCSB

Gigi Becali a anunțat că este dispus să îi ofere lui Alexandru Crețu un salariu lunar de 15.000 de euro. Patronul de la FCSB îi oferă și o primă de instalare de 100.000 de euro. Becali dorește să îl folosească pe postul de fundaș central. Impresarul lui Crețu nu-l sfătuiește pe jucătorul său să meargă la FCSB.

Nu am discutat cu nimeni de la FCSB. Am citit declarațiile domnului Becali despre Crețu, dar nu știu cu cine au vorbit conducătorii de acolo. Prioritatea lui Crețu o reprezintă un nou contract în străinătate”, a declarat Zvonko Milojkovic acum câteva zile.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și