Închide meniul

EXCLUSIV | ”Unii cu tinerețea, alții cu experiența!” Lucian Sânmărtean a analizat lupta la titlu în Liga 1. Avertsment pentru jucătorii de la FCSB

Silviu Corneanu Publicat: 1 aprilie 2021, 6:51

EXCLUSIV | ”Unii cu tinerețea, alții cu experiența!” Lucian Sânmărtean a analizat lupta la titlu în Liga 1. Avertsment pentru jucătorii de la FCSB

AS.ro

Lucian Sânmărtean a vorbit despre lupta la titlu

  • FCSB, CFR și Universitatea Craiova se luptă pentru trofeu
  • Ce a transmis Lucian Sânmărtean

Sânmărtean consideră că lupta se va duce până la capăt și vede un duel la baionetă între CFR și FCSB. Roș-albaștrii sunt lideri în Liga 1, cu 43 de puncte, urmați de ardeleni, cu 60 de puncte, și olteni, cu 56.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este o luptă echilibrată. Două echipe diametral opsue, una cu foarte multă experiență, dacă mă gândesc la Edi și grupul lui de oarecare vârstă. O ehcipa care în ultimii ani a dominat Liga 1.

FCSB are cei mai buni, talentați, tineri care încep să confirme, încep deja să capete identitate, încep deja să arate diferit față de acum 3-4 ani de zile. 

Reclamă

Este o luptă cap la cap. Unii cu tinerețea, alții cu experiența. Vedem cine va câștiga până la final”, a declarat Lucian Sânmărtean la AS.ro.

Lucian Sânmărtean a analizat și Universitatea Craiova

Lucian Sânmărtean știe care este principala problemă a oltenilor și speră ca noul tehnician grecă să reușească să o rezolve.

Reclamă

Craiova, aducându-l pe acest grec, a arătat destul de bine. Acest grup începe să se sudeze. Ei, tot timpul când au ajuns în fața ceva s-a întâmplat acolo și nu a funcționat până la capat.

Sper ca acest antrenor să reușească să o țină pe Craiova acolo sus. Are șansa ei. Depinde doar și doar de constanța în rezultate”, susține Sânmărtean.

Lucian Sânmărtean, avertisment pentru jucătorii de la FCSB

Sânmărtean consideră că jucătorii de la FCSB vor avea o problemă cu finanțatorul echipei, dacă nu vor lua titlul nici în acest sezon.

Reclamă 4 / 0/3

Acum sunt jucători tineri, care trebuiesc lăsați să joace, trebuie antrenați și trebuie croiți să își dorească să facă rezultate fiindcă dacă nici anul ăsta nu mai ia titlul atunci într-adevar și pentru patronul lor este o problemă”, consideră Sânmărtean.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 14:24
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu