Închide meniul

Explicaţiile FCSB! De ce a fost Petre schimbat la pauză şi ce se încearcă prin numirea lui Moruţan căpitan. Situaţia jucătorilor aflaţi în vacanţă

Silviu Corneanu Publicat: 25 iulie 2020, 20:26 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:32

Explicaţiile FCSB! De ce a fost Petre schimbat la pauză şi ce se încearcă prin numirea lui Moruţan căpitan. Situaţia jucătorilor aflaţi în vacanţă

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Toni Petrea şi Thomas Neubert fac parte din noul staff de la FCSB

  • Gaz Metan - FCSB 0-1
  • Adi Petre a fost schimbat la pauză
  • Moruţan a fost, în premieră, căpitan la FCSB

Petrea a explicat de ce a fost schimbat Adi Petre. Staff-ul roş-albaştrilor şi-a făcut un obicei din al scoate pe tânărul atacant la pauză. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Actuala conducere tehnică a celor de la FCSB susţine că poartă discuţii cu jucătorul şi încearcă să-i găsească cea mai bună poziţie în teren.

Toni Petrea: "Am avut discuţii cu el"

"Pe Adi l-am simţit un pic cam obosit, a făcut o risipă mare de efort, şi în Cupă, şi acum, şi de asta l-am schimbat. Să nu riscăm o accidentare. 

Reclamă

Am avut discuţii cu el, încercăm să găsim cele mai bune soluţii şi cea mai bună poziţie pentru el în teren", a declarat Toni Petrea la finalul meciului.

Moruţan a fost căpitan la FCSB

Moruţan a fost pentru prima dată căpitan la FCSB şi putem spune că noul staff al echipei i-a făcut pofta lui Gigi Becali. Toni Petrea a explicat de ce i-a dat banderola tânărului internaţional.

Reclamă

"Moruţan este un jucător despre care se vorbeşte foarte mult şi vrem să-l responsabilizăm mai mult. De aceea l-am numit căpitan", a anunţat Toni Petrea.

FCSB are cinci jucători în vacanţă

În acest moment, FCSB are cei mai importanţi jucători în vacanţă. Este vorba despre Florin Tănase, Dennis Man, Florinel Coman, Ovidiu Popescu şi Valentin Creţu, iar tehnicianul echipei nu ştie încă dacă va miza pe ei la meciul cu CFR, totul depinzând de data la care va fi programat partida.

n funcţie de cum vor fi programate meciurile, vom decide cum le vom aborda, dacă vom miza pe jucătorii care sunt în vacanţă. Noi vrem să jucăm. Deocamdată aşteptăm programările", a mai spus Petrea.

Reclamă 4 / 0/3

Gaz Metan – FCSB, scor 0-1

Petrea a vorbit şi despre partida câştigat pe terenul celor de la Mediaş, scor 0-1, prin golul superb marcat de Ionuţ Vînă. FCSB a folosit o echipă formată din mulţi juniori de la Academia clubului.

"Un rezultat bun, de moral pentru noi. S-a văzut o dispoziţie bună de joc. Avem mult de muncă. Ne-am înhamat la un proiect pe care o să-l ducem până la capăt. Cei doi juniori s-au cam sufocat, de asta i-am schimbat la pauză", a încheiat Petrea.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România
Extra • 27 mart., 12:28
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat