Închide meniul

Explicaţiile lui Constantin Budescu după ce a avut o replică golănească: „Îmi permit şi eu să exagerez, o dată la 15 ani”. Ce a spus despre kilogramele în plus

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 8 martie 2023, 17:49

Explicaţiile lui Constantin Budescu după ce a avut o replică golănească: Îmi permit şi eu să exagerez, o dată la 15 ani”. Ce a spus despre kilogramele în plus

Primul refuz primit de Constantin Budescu, după ce a rămas liber de contract

Constantin Budescu, în timpul unui interviu / Antena Sport

Explicaţiile lui Constantin Budescu după ce a avut o replică golănească la adresa contestatarilor. Fotbalistul de la Petrolul a motivat de ce a reacționat dur la adresa celor care l-au criticat pentru kilogramele în plus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totodată, mijlocașul a explicat care este situația reală a greutății sale, explicând că accidentările pe care le-a avut nu au fost cauzate de acest aspect.

Explicaţiile lui Constantin Budescu după ce a avut o replică golănească: „Îmi permit şi eu să exagerez, o dată la 15 ani”

„Îmi permit şi eu să exagerez o dată la 15 ani. De 15 ani se exagerează pe subiectul ăsta cu greutatea despre mine. Acum a fost o altă chestie, s-au făcut copiii mari, au văzut pe la televizor. După 15 ani mi-am permis şi eu să trimit câteva mesaje, nu ştiu dacă au fost îndreptăţite sau nu.

Chiar dacă acum sunt mult mai slab decât la meciul cu Hermannstadt. Când joci bine, e bine, când nu joci, nu e. Acea accidentare nu s-a produs din cauza kilogramelor pe care le aveam, din păcate mi s-a rupt tendonul. Nu ştiu dacă ştie cineva cât de grea este accidentarea asta.

A făcut acea poză, eu am mai păţit lucruri de astea. Am preferat să nu zic nimic, dar acum am preferat să zic şi eu nişte lucruri în plus. (Reporter: De ce sunt scursuri?) Probabil am greşit eu că am spus la modul general, la nervi nu am mai stat să văd.

Reclamă

Eu am slăbit, când am fost ultima oară în Arabia aveam 78 de kilograme. M-a tras accidentarea asta un pic în jos. Sincer, nu m-am cântărit de curând, dar am câteva kilograme în plus. Nu pot să spun că sunt slim fit. Nici nu am fost niciodată, în afară de ultima perioadă din Arabia.

S-a exagerat, eu de asta am zis. Am exagerat şi eu. O dată la 15 ani mai exagerez şi eu, de acum mai exagerez peste 15 ani. Sper să mai joc până atunci”, a declarat Constantin Budescu potrivit digisport.ro.

Constantin Budescu, replică golănească după imaginile devenite virale cu el în bluză mulată

Constantin Budescu a oferit o replică golănească după imaginile devenite virale cu el în bluză mulată, de la finalul meciului Petrolul – Universitatea Craiova 0-1. „Magicianul” Petrolului i-a „taxat” pe cei care l-au criticat pentru că ar avea câteva kilograme în plus.

Reclamă 4 / 0/3

Budescu a rămas într-o bluză mulată, iar comentatorul meciului l-a „taxat” imediat. „Nu ar trebui să i se permită să joace fotbal!”, a fost concluzia aspră a acestuia, când a văzut imaginile cu mijlocașul de 34 de ani.

În primă fază, Constantin Budescu a explicat că „nu-l avantajează maleta”, după schimbul de tricouri cu Ivan. Ulterior, mijlocașul Petrolului a oferit un nou răspuns, mult mai acid, pe rețelele sociale.

Budescu nu și-a iertat contestatarii și a folosit o expresie suburbană, după ce fizicul său a devenit subiect de discuție în fotbalul românesc.

„Nu mai căutați cancanu’, mai bine îmi sugeți… burta (nu de alta dar mai slăbesc un pic)”, a scris Constantin Budescu, pe contul de Instagram, la secțiunea story.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur este invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” Vezi toate știrile
Citește și