Închide meniul

Constantin Budescu, replică golănească după imaginile devenite virale cu el în bluză mulată

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 martie 2023, 13:38

Constantin Budescu, replică golănească după imaginile devenite virale cu el în bluză mulată

Constantin Budescu a oferit o replică acidă, după ce a fost criticat

Constantin Budescu a oferit o replică acidă, după ce a fost criticat / Captură Orangesport

Constantin Budescu a oferit o replică golănească după imaginile devenite virale cu el în bluză mulată, de la finalul meciului Petrolul – Universitatea Craiova 0-1. „Magicianul” Petrolului i-a „taxat” pe cei care l-au criticat pentru că ar avea câteva kilograme în plus. După fluierul de final al partidei de pe „Ilie Oană”, Constantin Budescu și Andrei Ivan au făcut schimb de tricouri, iar momentul a fost surprins de camerele TV.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Budescu a rămas într-o bluză mulată, iar comentatorul meciului l-a „taxat” imediat. „Nu ar trebui să i se permită să joace fotbal!”, a fost concluzia aspră a acestuia, când a văzut imaginile cu mijlocașul de 34 de ani.

Constantin Budescu, replică golănească după imaginile devenite virale cu el în bluză mulată

În primă fază, Constantin Budescu a explicat că „nu-l avantajează maleta”, după schimbul de tricouri cu Ivan. Ulterior, mijlocașul Petrolului a oferit un nou răspuns, mult mai acid, pe rețelele sociale.

Budescu nu și-a iertat contestatarii și a folosit o expresie suburbană, după ce fizicul său a devenit subiect de discuție în fotbalul românesc.

„Nu mai căutați cancanu’, mai bine îmi sugeți… burta (nu de alta dar mai slăbesc un pic)”, a scris Constantin Budescu, pe contul de Instagram, la secțiunea story. În videoclipul respectiv, mijlocașul de 34 de ani s-a filmat la bustul gol, în vestiarul Petrolului.

Reclamă
Constantin Budescu, răspuns acid pentru contestatari / Instagram

După ce imaginile cu Constantin Budescu au fost studiate de mai mulți analiști sportivi, „Magicianul” i-a scris un mesaj lui Ilie Dumitrescu, în care susține că „nu-l avantajează maleta” după schimbul de tricouri cu Ivan.

Budescu i-a promis lui „Mister” că va încerca să slăbească și să ajungă la greutatea optimă.

„Mesajul lui Budescu a fost extrem de interesant, e mai complex. Acceptă că există o problemă la greutate.

Reclamă 4 / 0/3

Mi-a zis «E vina lui Ivan, Mister, că am făcut schimb de tricouri și nu mă avantajează maleta». A recunoscut, a spus că va face un efort ca să revină în formă”, a spus Ilie Dumitrescu, citat de digisport.ro.

Constantin Budescu a revenit la Petrolul în vara anului 2022. Mijlocașul a bifat 13 meciuri în actualul sezon din Liga 1, reușind să înscrie un gol și să ofere 4 assist-uri.

Constantin Budescu, criticat la scenă deschisă de Viorel Moldovan și Florin Răducioiu

Constantin Budescu a fost criticat la scenă deschisă de Viorel Moldovan și Florin Răducioiu. Mijlocașul Petrolului s-a prezentat într-o condiție fizică modestă în partida pierdută de către „lupii galbeni” cu Universitatea Craiova și a fost „taxat” de cei doi foști internaționali români.

Viorel Moldovan l-a criticat aspru pe Constantin Budescu, declarând despre acesta că nu își repsectă meseria de jucător profesionist din Liga 1, dacă nu reușește să dea jos kilogramele în plus.

Mai mult decât atât, fostul atacant consideră că, la vârsta de 50 de ani, se bucură de același fizic ca al mijlocașului de la Petrolul, care are 34 de ani și este încă în activitate.

„Nu te respecţi pe tine, nu îţi respecţi meseria. Budescu e un talent extraordinar. Şi acum când intră în posesia mingii şi e cu faţa la joc ştie ce să facă, ştie unde să-ţi dea pasa, are calităţi extraordinare, dar păcat că nu se respectă mai mult.

Dacă noi ne îmbrăcăm în echipament, la 50 de ani ai noştri, arătăm ca Budescu”, a declarat Viorel Moldovan, pentru primasport.ro.

Reclamă

Moldovan a fost susținut și de Florin Răducioiu. Fostul atacant de la AC Milan este de aceeași părere și susține că Budescu a fost un jucător extrem de bun, însă în momentul de față se regăsește într-o formă slabă.

„Nu prea e în formă, într-adevăr. Sunt de acord cu Vio. A fost un jucător foarte bun, dar acum nu este plăcut la vedere”, a declarat și Florin Răducioiu, pentru aceeași sursă citată anterior.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone Vezi toate știrile
Citește și