Închide meniul

Fani pe stadioane ultimele detalii! Anunţul făcut de LPF. „În câteva zile, el va fi publicat in Monitorul Oficial”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 mai 2021, 13:37

Fani pe stadioane ultimele detalii! Anunţul făcut de LPF. „În câteva zile, el va fi publicat in Monitorul Oficial

Mediafax Foto / Marian Ilie

Liga Profesionistă, anunţ despre fani pe stadioane

„Simt nevoia să fac câteva precizări legate de revenirea spectatorilor pe stadioane. Este nevoie de un Ordin comun, dat de MTS şi MS, care să reglementeze condiţiile în care urmează ca publicul să revină în arenele sportive.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fani pe stadioane ultimele detalii! Justin Ştefan: În câteva zile, ordinul va fi publicat in Monitorul Oficial

Acest ordin nu se poate face peste noapte. Cred că ne-am săturat cu toţii de acte normative făcute pe genunchi. Ţin permanent legătura cu cei de la Ministerul Sportului, i-am rugat tot timpul să urgenteze procedura birocratică de emitere a ordinului, şi înţeleg că acesta a plecat deja pe circuit, către Ministerul Sănătăţii. În câteva zile, el va fi publicat in Monitorul Oficial.

Nu refuză nimeni să pună în aplicare măsurile anunţate de Preşedintele Johannis. Chiar şi eu, un susţinător vechi al ideii redeschiderii stadioanelor, am momente în care parcă nu mai pot aştepta. Dar mai este nevoie doar de puţină răbdare. Ştiu că e greu, dar momentul reîntoarcerii pe stadioane, pentru a susţine echipa favorită, este tot mai aproape”, a scris pe Facebook, Justin Ştefan.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat săptămâna trecută, după şedinţa de lucru cu premierul şi cu mai mulţi miniştri pe tema pandemiei, că, din 15 mai, activităţile sportive în aer liber vor fi posibile cu 25% din locuri ocupate.

Euro 2020 Arena Naţională | Imagini spectaculoase cu noua nocturnă

Euro 2020 Arena Naţională | Cel mai mare stadion al ţării continuă să fie modernizat înainte de Euro 2020. După ce s-a schimbat gazonul, imagini spectaculoase cu noua nocturnă au fost făcute publice de Federaţia Română de Fotbal.

Reclamă

„Pregătirea Arenei Naționale pentru turneul UEFA EURO 2020 a continuat zilele acestea cu modernizarea instalației de nocturnă. Noi reflectoare au fost adăugate, iar la final o echipă specializată a UEFA a verificat luminozitatea în câteva sute de puncte de pe gazonul recent instalat”, se arată pe frf.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
Vezi toate știrile
Citește și