Închide meniul

Fanii CSA Steaua l-au făcut praf pe Ludovic Orban: „A ales tabăra infractorilor!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 mai 2022, 17:42

Fanii CSA Steaua l-au făcut praf pe Ludovic Orban: „A ales tabăra infractorilor!

Vasile Dîncu a retras proiectul de modificare a Legii Sportului

Ultrașii celor de la CSA Steaua / Hepta

Fanii CSA Steaua l-au făcut praf pe Ludovic Orban, după ce fostul prim-minstru al României s-a implicat în scandalul „FCSB în Ghencea”. Fanii roș-albaștri l-au tras la răspundere pe Orban, spunând că „a ales tabăra infractorilor”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ludovic Orban n-a fost iertat de suporterii celor de la CSA Steaua. AS47, una dintre cele mai cunoscute comunități ale „militarilor”, i-a oferit un răspuns acid fostului premier, care a solicitat ca meciul FCSB – CFR Cluj să se joace în Ghencea.

Fanii CSA Steaua l-au făcut praf pe Ludovic Orban, în scandalul „FCSB în Ghencea”

„Ludovic Orban a ales tabara infractorilor și a ajuns să facă lobby pentru aceștia.

Într-o postare pe Facebook, el cere ca o presupusă „finală de campionat” să se joace pe Ghencea, dar face câteva greșeli imense de logică:

Clubul Sportiv al Armatei Steaua este beneficiarul stadionului, nu administrator, ar trebui să citească mai bine actele

Reclamă

Vorbește de „șmecherie de doi bani”, dar uita de tertipurile pe care clubul infractorilor le folosește în a amâna un proces în care statul are de recuperat 37 de milioane de euro din partea unui club ce a folosit ilegal marca și brandul Steaua

Steaua nu are voie să joace în Liga 1 din cauza legii ce îi cere o altă organizare, nu pentru că este de drept public! Ori, dacă cineva se uita puțin pe lege, va vedea că se poate schimba definiția ligii profesioniste și atunci va avea dreptul să joace.

Ce rivalitate să existe între cel mai galonat club sportiv din România, câștigătorul Cupei Campionilor Europeni, și un club înființat în 2003?

Reclamă 4 / 0/3

„Chiar dacă a câștigat procesul” Serios? Ați citit vreodată, domnule Orban, ce a câștigat? Cu alte cuvinte, dumneavoastră îi îndemnați pe aceștia să continue acest furt. Da, citiți bine, este un furt și un abuz, clubul infractorilor comunică peste tot că este Steaua, deși instanțele din România îi interzic acest lucru. TOATE SENTINȚELE SUNT DEFINITIVE!

În acest moment, se judecă doar pentru a plăti prejudiciul adus statului român, prejudiciu stabilit la 36 de milioane de euro, furt pe care avocații clubului Fcsb l-au recunoscut, dar trag de timp inventând alte procese ce tărăgănează acest proces.

Dacă acest meci s-ar juca pe stadion și apoi avocații infractorilor vor folosi acest argument în proces „noi suntem continuatoarea Stelei, că așa zice Orban”, cum mai recuperează statul acel prejudiciu? Însăși discuția aduce un prejudiciu de imagine clubului Steaua, înțelegeți domnule Orban, apărător al infractorilor?

Și, dacă tot suntem aici, cine v-a rugat să le puneți o vorbă bună nu v-a explicat că CSA este forma de organizare la fel cum este FC, AS, CS? Mai mult, Fcsb este un nume, nu un acronim, scrieți corect măcar, ori CSA Steaua și FC Fcsb, ori Steaua și Fcsb.

Cu siguranță că nu v-au zis că nici pe Stadionul Steaua și nici pe Arena Națională nu au plătit și doar instanța i-a obligat să o facă.

Și au uitat cu siguranță să spună că sunt în proces în continuare cu statul, în speța Mapn, prin Csa Steaua. Dar nu contează, poate primiți câteva likeuri/voturi.”, a scris AS47, pe pagina de Facebook.

Ludovic Orban cere „finala” FCSB – CFR Cluj în Ghencea

Recent, Gigi Becali a depus actele pentru ca FCSB – CFR Cluj, derby-ul din ultima etapă a Ligii 1, să se poată disputa pe Stadionul Steaua. Patronul vicecampioanei României a anunţat că nu mai acceptă niciun refuz.

Reclamă

„Conducerea CSA Steaua a mai refuzat o dată organizarea unui meci al FCSB, cel cu Academica Clinceni, apelând la o șmecherie de doi bani- mutarea unui meci de rugby Steaua- U Cluj de la Cluj la București pentru a invoca faptul că stadionul nu este liber. Încasările la acel meci au fost ridicole, de sub 500 de lei. Acum, clubul armatei nu mai are la dispoziție nici măcar un astfel de pretext.

Înțeleg rivalitatea sportivă dintre CSA Steaua și FCSB. Dar nici asta nu poate să stea în picioare ca explicație pentru refuz. Cele două echipe nu sunt în competiție directă. Echipa de fotbal a CSA Steaua nu are voie să joace în liga 1 pentru că este de drept public și legea nu permite lucrul acesta.

Chiar dacă armata a câștigat procesul cu Becali, FCSB este percepută de mulți suporteri ca și continuatoare a echipei Steaua. Ar fi un lucru firesc ca FCSB să joace meciurile de acasă în Ghencea. În plus, este o echipă care se bate an de an la titlu și care participă în competiții europene. Nu văd de ce nu s- ar putea face un contract de utilizare a stadionului de către FCSB și pentru meciurile internaționale ale FCSB. La urma urmei de ce a investit statul în stadioane moderne, nu pentru a oferi publicului spectacole sportive de calitate în condiții civilizate?

Nu aș vrea să cred că motivul real al refuzului ministerului de a găzdui meciul este faptul că ministrul este din Cluj- Napoca, orașul de baștină a adversarului. Oricum, în luarea deciziei nu trebuie să intervină factori subiectivi. Iar decizia corectă nu poate fi decât una singură: găzduirea meciului FCSB- CFR Cluj de stadionul din Ghencea”, a scris, printre altele, Ludovic Orban, pe Facebook.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” Vezi toate știrile
Citește și