Închide meniul

Gigi Becali, ultimul asalt spre Ghencea! Patronul lui FCSB pune la bătaie o sumă uriaşă: „E dublu faţă de Naţional Arena”. A trecut la ameninţări

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 mai 2022, 0:17

Gigi Becali, ultimul asalt spre Ghencea! Patronul lui FCSB pune la bătaie o sumă uriaşă: „E dublu faţă de Naţional Arena. A trecut la ameninţări

Gigi Becali este dispus să plătească o sumă uriaşă pentru ca FCSB - CFR Cluj să se joace în Ghencea

Gigi Becali, ultimul asalt spre Ghencea / Hepta

Gigi Becali, ultimul asalt spre Ghencea. A depus actele pentru ca FCSB – CFR Cluj, derby-ul din ultima etapă a Ligii 1, să se poată disputa pe Stadionul Steaua. Patronul vicecampioanei României anunţă că nu mai acceptă niciun refuz.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Latifundiarul din Pipera a trecut şi la ameninţă şi i-a avertizat pe conducătorii din MApN că se va duce direct la DNA dacă îi este refuzat accesul pe arena făcută din bani publici. Peste 94 de milioane de euro a costat stadionul de 34.000 de locuri.

Gigi Becali, ultimul asalt spre Ghencea

FCSB a făcut o ofertă uriaşă. Becali este dispus să achite aproape 50.000 de euro în conturile lui CSA Steaua pentru a-şi vedea visul împlinit şi să revină în Ghencea. Suma este mult mai mare decât ar fi plătit pe Arena Naţională sau pe noul stadion al Rapidului.

Gigi Becali este sigur că nu există niciun temei legal pentru ca generalii din MApN să îl pună din nou pe fugă, aşa cum s-a întâmplat în precedentele încercări ale finanţatorului FCSB.

Le dăm 46.000, dublu față de Național Arena și de patru ori mai mult decât Giuleștiul. Nu ai niciun motiv (n.n. să refuzi) Este clar, clar caz clasic de abuz în serviciu. Clar. Eu cred că încet, încet își dau seama cât de gravă este situația. Cred că o să jucăm acolo, eu așa cred”, a spus Gigi Becali pentru Prosport, citat de sport.ro.

Reclamă

Helmut Duckadam a pus tunurile pe generalii Armatei

Helmut Duckadam a pus tunurile pe generalii Armatei, care nu îşi doresc ca derby-ul CFR Cluj – FCSB, din ultima etapă a play-off-ului Ligii 1 să se dispute pe Stadionul Steaua. 25.000 de euro costa un meci pe Ghencea. Iar FCSB îi plăteşte, ca sa joace pe noul stadion confruntarea care ar putea decide campioana!

(Reporter: Ce ar însemna un meci de titlu pe Ghencea?) Scandal, scandal între Nord şi Sud.. scandal din toate punctele de vedere. (Reporter: Fără scandal nu se poate?) Nu, la noi nu„, a declarat Helmut Duckadam în exclusivitate pentru Antena Sport.

Astea-s bunuri publice care trebuie să producă bani, nu să ne uitam la ele, să le admirăm… ce bine creşte iarba!„, l-a completat şi Ioan Andone.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă nu va fi primită pe Ghencea, FCSB va merge la Buzău, la meciul cu clujenii lui Dan Petrescu.

Asta e.. joci un meci acolo (n.r. la Buzău).. măcar ştii că acolo eşti dorit. S-au văzut stăpâni (n.r. generalii Armatei) pe nişte stadioane pe care nu le-au facut ei. Asta e România.. ce să mai discutăm„, a mai spus portarul de legendă al roş-albaştrilor.

Gheorghe Mustaţă spune că FCSB – CFR Cluj se va juca la Buzău

Liderul suporterilor celor de la FCSB, Gheorghe Mustaţă, susţine că marele meci din ultima etapă se va juca la Buzău.

Am văzut și eu declarațiile pe care le-au dat Gigi Corsicanu și Bocciu. Băieții ăștia au gândit normal, așa cum trebuie să gândească doi oameni sănătoși la cap. Așa trebuie să gândească și cei de la CSA, că stadionul ăla nu e făcut din banii lor sau de un patron. E făcut din banii tuturor românilor.

Casa noastră este în Ghencea, acolo noi am crescut și acolo ne dorim să jucăm. Dar, dacă nu se poate, atunci acest meci cred că mai mult ca sigur o să se joace la Buzău”, a spus Mustaţă, citat de prosport.ro.

Mihai Stoica a anunțat că cererea oficială a FCSB-ului a fost înaintată în cursul zilei de marți.

E clar că trebuie să jucăm acolo. Avem un meci acasă, avem 30.000 de suporteri. Nu ne ducem la cineva în casă, nu e casa lor, joacă cu stadionul gol, nu există. Echipa aia nu există, e o glumă.

Reclamă

Noi am făcut adrese, le-am trimis cu executori judecătoreşti, oferta scrisă cu sumă dublu faţă de cât plătim pe Arena Naţională. Cineva refuză zeci de mii dacă nu ne lasă să jucăm acolo. Cine are curaj să refuze şi semnează asta… eu i-am spus lui Gigi ‘eu nu cred că o să răspundă’, tocmai de aia am trimis cu executori judecătoreşti. Am trimis ieri. Aşteptăm răspunsul, suntem foarte curioşi să vedem… dublă oferta faţă de Arena Naţională pentru un stadion mai mic.

Să vedem cum se refuză. Doar către Ghencea am trimis. Să vedem ce spun, adică cine îşi poate permite să facă o gaură în bugetul statului de câteva bune zeci de mii, pe un stadion care eu cred că… ştiu ce se întâmplă. Dacă nu primim răspuns, facem plângere penală, indiscutabil”, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei Vezi toate știrile
Citește și