Închide meniul

Fanii rămân la stadion pe toată durata derby-ului Universitatea Craiova – FCSB! Care este condiția pe care suporterii trebuie să o îndeplinească

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 28 noiembrie 2021, 12:44

Fanii rămân la stadion pe toată durata derby-ului Universitatea Craiova – FCSB! Care este condiția pe care suporterii trebuie să o îndeplinească

Suporterii pot asista tot meciul la derby-ul Universitatea Craiova - FCSB

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Suporterii vor putea asista la tot meciul de pe Ion Oblemenco, pe viu, cu o singură condiție. Fanii care au fost pe stadion trebuie să păstreze biletul de meci până ajung acasă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fanii rămân la stadion tot meciul la derby-ul Universitatea Craiova – FCSB

Anunțul a făcut chiar de șeful DSU, Raed Arafat. Polițiștii vor primi instrucțiuni pentru a nu amenda suporterii echipelor de fotbal, dacă aceștia sunt în afara locuinței, după ora 21.00.

”Meciurile de fotbal, care încep la ora 20.00 și se termină după ora 21.00, persoanele care se întorc de la meci pot arăta polițiștilor biletele lor de la meci și de aceea au întârziat după ora 21.00. Se va transmite o circulară către de către MAI către polițiști, pentru a se știi despre acest lucru. ”, a spus Raed Arafat, într-o conferință de presă.

În prezent, conform normelor în vigoare, evenimentele sportive se pot desfășura cu public doar în intervalul orar 05:00-21:00. Fanii prezenți pe Ion Oblemenco la Universitatea Craiova – FCSB, care începe de la 20:15, ar fi trebuit să părăsească arena la pauză.

7.500 de suporteri sunt așteptați la derby-ul dintre echipele lui Laurențiu Reghecampf și Toni Petrea. Arena poate fi ocupată în proporție de 30% și au acces doar fanii vaccinați cu schemă completă sau care au trecut prin boală.

Reclamă

Fanii oltenii au făcut protest înaintea meciului

Fanii Universităţii Craiova nu au fost de acord să iasă la pauză de pe stadion şi au trecut direct la ameninţări. Au spus-o clar, într-un comunicat al celor de la Peluza Nord, că aveau de gând să oprească meciul la pauză dacă ar fi fost lăsaţi să-şi încurajeze favoriţii pe toată durata disputei.

Reclamă 4 / 0/3

Am respectat și susținut pe toată perioada pandemiei măsurile propuse de specialiști, dar deja ce se întâmplă acum nu mai are legătură cu măsurile elementare, logice, de prevenire a răspândirii Covid-19, ci doar cu voința unor indivizi și a unor entități care își urmăresc interesele personale.

Prin noile măsuri nechibzuite luate de reprezentații statului român, am ajuns în situația în care o societate comercială, cea care deține drepturile TV, să stabilească ce suporteri pot să își susțină echipa de pe stadion și ce suporteri sunt obligați să le devină lor telespectatori. Am ajuns în situația în care o societate comercială care are ca unic scop profitul să fie mai presus de lege și să închidă stadioane doar printr-o simplă programare a unui meci, crescându-și astfel audiența. De aici se deschide si o adevărată cutie a pandorei, echipele protejate de forurile fotbalistice și televiziuni, cum este și cazul de față al FC FCSBului, pot să ceară efectiv ca în deplasările grele să fie programate la ore la care nu este permis accesul spectatorilor.

Soluții echitabile sunt multe și au fost la îndemână întotdeauna: programarea tuturor meciurilor cu spectatori indiferent de oră, interzicerea desfășurării evenimentelor sportive în intervalul orar în care nu este permis accesul publicului de către guvern, programarea de către televiziuni și LPF a tuturor meciurilor astfel încât să se încheie până la ora 21. Doar voință nu există.

În aceasta situație suntem obligați să luam atitudine și să spunem STOP MASCARADEI! Indiferent de ce decizie o să se ia pentru meciul de mâine, Peluza Nord anunță că o să fie prezentă pe stadion și îi invităm pe toți suporterii Științei să faca la fel, cu condiția să respecte cerințele actuale de acces (vaccin sau trecut prin boală).

Indiferent de consecințe, Știința nu va fi singură mâine pentru acest meci decisiv, iar responsabili pentru eventualele incidente sunt cei care pot prin voința proprie să le evite: reprezentanții guvernului, deținătorii drepturilor TV și LPF. Iar dacă oficialii o să întrerupă meciul pentru că în tribune se vor afla spectatori, nu o să facă decât să demonstreze care a fost scopul programării partidei la această oră, și anume favorizarea echipei oaspete, FC FCSB. Vă asigurăm ca dacă meciul nu se va putea vedea pe stadion, o sa facem tot ce tine de noi sa nu se vada nici la televizor”, a fost comunicatul „fulger” al ultrașilor olteni.

Recomandări
  • Fanii rămân la stadion tot meciul la derby-ul Universitatea Craiova – FCSB
  • Care este condiția pe care suporterii trebuie să o îndeplinească

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:40
Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00)
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și